x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodiile care nu s-ar casatori NICIODATA!

Zodiile care nu s-ar casatori NICIODATA!

16 Feb 2018   •   21:30
Zodiile care nu s-ar casatori NICIODATA!

Berbecii joaca intotdeauna dupa propriile reguli. De aceea, daca nu va deschideti sufletul de la inceputul relatiei, nu vor lua lucrurile in serios. De ce? Pentru ca, desi sperati ca Berbecii se vor linisti pe durata unei relatii de lunga durata, veti intelege ca nu este deloc asa. Berbecii nu se tem ca-si vor piarde libertatea dupa casatorie. Spaima lor este ca partenerul nu va reusi sa tina pasul cu ei.

Una dintre cele mai apreciate calitati ale Gemenilor vizeaza aptitudinea lor de a comunica. In schimb, ei nu sunt pot pune cu precizie prioritatile. Cand se ajunge insa la relatii de lunga durata si la obligatii, nehotararea lor poate distruge legatura. Gemenii sunt niste profesionisti in relatii de scurta durata, pentru ca nu trebuie sa ia decizii importante. Daca simt ca o persoana s-a apropiat prea mult de sufletul lor, ei pot renunta imediat la tot.

Sagetatorii sunt fericiti cand petrec timpul singuri sau cu prietenii. Cand relatiile tind sa devina serioase, ei se pot indeparta. Nu ii determinati sa ia o astfel de decizie. Atata timp cat vor crede ca usa le este oricand deschisa, sunt cei mai fideli parteneri. Fidelitatea Sagetatorilor este o chestiune interesanta. La inceput ei lasa impresia ca s-a impacat cu ideea unei relatii de durata. Dar imediat ce va realiza ce inseamna de durat, va regreta libertatea pierduta.

Varsatorii prefera relatiile bazate pe o prietenie apropiata. Greu de spus ce gandesc ei, de aceea daca intentionati sa duceti mai departe relatia cu ei, urcand-o la un nivel superior, o faceti pe propria raspundere. Cand lucrurile vor ajunge la devotament, chiar si cele mai neinsemnate fleacuri pot distruge increderea Varsatorilor in respectiva relatie. Nu conteaza cat a durat aceasta - sase luni sau sase ani. Totul se poate schimba intr-o fractiune de secunda.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii casatorie varstatori