x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Zodiile care se descurca in orice situatii!

HOROSCOP: Zodiile care se descurca in orice situatii!

16 Mai 2018   •   16:59
HOROSCOP: Zodiile care se descurca in orice situatii!

Cine nu-si doreste o viata fericita si linistita. Dar, de cele mai multe ori, trebuie sa rezolvi o gramada de probleme care se aduna mai repede decat v-ati dori.

 

Berbec

In orice situatie critica, Berbecii se simt precum pestii in apa. Se decid rapid, se adapteaza repede la schimbarile de situatie, la risc, incercand sa-i salveze pe toti cei din jur pe propria raspundere. Asa se simt ei bine. In primul rand, nu se plictisesc. Iar daca nu reusesc, nu e bai. Isi trag sufletul si din nou pe baricade.

Taur

Ii salveaza incredibila lor incapatanare si la fel de incredibila rezistenta. Vor rezolva problemele pe masura aparitiei lor prin metode cat se poate de simple si eficiente. Si nu vor avea motivii. Indiferent de ceea ce se intampla in jur, Taurii sunt mereu pregatiti sa raspunda provocarii, cu determinare si multa incredere in sine.

Rac

Este precum o trestie. Vantul sortii il indoaie, dar nu il rupe. Ce rost are sa reactionezi la noi provocari, daca Racii si asa reactioneaza puternic la tot ce se intampla in jur. Pentru ei, greutatile sunt o norma de viata. Chiar daca nu apar, Racii va gasi ceva dificultati.

Leu

Pot suporta orice, dar numai daca toti ceilalti au incredere in ei , punandu-si speranta in abilitatea lor. Iar pentru a demonstra ca este mai bun decat multi alti si ca increderea acordata nu a fost zadarnica, ei vori iesi din orice situatie vor ajunge.

Scorpion

Viata linistita ii scoate din sarite pe Scorpioni. Ei singuri vor cauta probleme, pentru a gasi o motivare sa intreprinda ceva. Din pacate, aceasta zodie nu poate trai fara emotii puternice, fara probleme aparute pe nepusa masa, fara incurcaturi, suisuri si coborasuri. Nu poate si gata. In conditii nefavorabile, Scorpionii supravietuisc mai bine decat altii.

Sagetator

La place sa actioneze. Rapid, prcis, determinat. Pentru ca toti ceilalti sa ramana muti de admiratie. Si, intr-adevar, cam asa li se intampla. Iar dca ceva nu merge cum trebuie, optimismul Sagetatorilor ii ajuta sa se ridice si, cu forte proaspete, sa porneasca din nou la drum.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii situaţii descurcareti