x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 iunie 2016. Energia ta le dă elan şi altora

Horoscop zilnic, 30 iunie 2016. Energia ta le dă elan şi altora

29 Iun 2016   •   21:20
Horoscop zilnic, 30 iunie 2016. Energia ta le dă elan şi altora

Berbec: Apare o oportunitate de a-ţi suplimenta veniturile. Acest lucru te motivează să îţi concentrezi toate energiile, renunţând la proiecte mici.

 

Taur: Este posibil să primeşti veşti de la un prieten care stă foarte departe, poate în altă ţară. Se lasă şi cu o invitaţie de a-l vizita.

 

Gemeni: Simţi nevoia de acţiune, însă trebuie să ai grijă să cântăreşti bine fiecare pas. Se ivesc multe oportunităţi, dar şi pericole.

 

Rac: Empatia cu cei din jurul tău este la cote mari, azi. Te oferi să alini dureri sau să îi ajuţi aşa cum poţi pe cei care au nevoie.

 

Leu: Multă lume vine la tine, azi, pentru a-ţi cere un sfat sau o opinie. Experienţa ta de viaţă se dovedeşte foarte utilă în aceste cazuri.

 

Fecioară: Te descurci bine când vine vorba de sarcini intelectuale. Ai discuţii în care îi uimeşti pe alţii, dar îţi şi clarifici propriile idei.

 

Balanţă: Un prieten apropiat, care are probleme financiare, ar putea apela la tine pentru un împrumut. Mai bine l-ai învăţa să facă economii.

 

Scorpion: După o perioadă în care ai aruncat cu banii în toate direcţiile începi să fii mai raţional în privinţa cheltuielilor. Nu prea ai de ales...

 

Săgetător: Simţi nevoia de a te exprima prin artă. Chiar dacă nu vei crea o capodoperă, te vei distra mult desenând sau modelând plastilină.

 

Capricorn: Îţi merge bine în carieră, unde te remarci prin realizări deosebite. Asta te face optimist, sentiment care îţi îmbunătăţeşte şi viaţa privată.

 

Vărsător: Eşti inspirat, iar visele pe care până acum le-ai fi catalogat imposibile ţi se par realizabile. Energia ta le dă elan şi altora.

 

Peşti: Capeţi un interes care se învecinează cu pasiunea pentru un subiect care până acum te lăsa rece. Noua "jucărie" îţi ocupă tot timpul.

×