x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 aprilie 2016. Simtiti nevoia sa va luati la intrecere cu cineva!

Horoscop zilnic, 28 aprilie 2016. Simtiti nevoia sa va luati la intrecere cu cineva!

27 Apr 2016   •   23:24
Horoscop zilnic, 28 aprilie 2016. Simtiti nevoia sa va luati la intrecere cu cineva!

Berbec

Veti avea nevoie de tot timpul si toate energia dumneastra, dar efortul va fi rasplatit din plin Poate fi vorba de un castig financiar, o prima, un neasteptat sprijin moral, recunoasterea meritelor sau o surpriza placuta - intr-un cuvant, succesul va surade astazi. Reusitele va vor mobiliza si mai mult, determinandu-va sa actionati cu si mai multa ardoare.

Taur

Va veti intrece pe sine astazi: aveti sansa sa faceti noi cunostinte, romantice, dar si de serviciu. Reusiti, de asemenea, "performanta" sa puneti capat unor relatii mai vechi, pentru ca veti spune lucruri care vor deranja. Prin urmare, pentru a evita acest lucru, este bine sa va ganditi de doua ori inainte sa deschideti gura si sa regretati mai tarziu. Altfel spus, lasati-va supararile acasa!

Gemeni

Va incearca un sentiment de gelozie astazi. Si nu neaparat fata de persoana iubita. In plus, sentimentul apare fara vreun motiv anume. Prieteni, rude, colegi, practic oricine risca sa devina tinta geloziei dumneavoastra, care poate fi numita, in unele situatii, drept invidie. In aceste conditii, astrele va sfatuiesc sa nu incercati sa clarificati anumite relatii. Porniti de la ideea ca prietenii nu sunt neaparat adversarii dumneavoastra.

Rac

Simtiti nevoia sa va luati la intrecere cu cineva! De ce? Din dorinta de a demonstra ca Racii nu sunt mai rai decat altii. Nu va impotriviti acestui impuls, care va distruge monotonia zilei. Esential este sa pastrati masura, astfel incat sa nu transformati o competitie intr-o lupta pentru suprematie.

Leu

Nu va simtiti prea confortabil in mijlocul agitatiei generale. Mercur se opreste inainte de o noua faza, ceea ce franeaza mersul lucrurilor. Ocupati-va timpul cu treburi care cer acuratete. Predati rapoarte, platiti datorii, onorati-va promisiunile. Aveti trei saptamani la dispozitie pentru a face ordine in viata dumneavoastra. In privinta cheltuielilor, invetiti doar in ceea ce inseamna un mod sanatos de viata. Reveniti la un regim alimentar care a dat rezultate multumitoare, dar pe care l-ati abandonat.

Fecioara

Trebuie sa fiti precaut. Riscul nu e de dorit, cu exceptia situatiilor mai deosebite. Daca aveti copii, nu-i lasati nesupravegheati. Astazi se schimba interesele, obiectivele. Nu aruncati cu bani pe fereastra pentru ceva care, la un moment dat, vi s-a parut fascinant. Daca nu ati facut vreo achizitie importanta, aveti trei saptamani pentru planificarea investitiilor. Este foarte posibil ca spre vara sa apara altceva mai interesant.

 

Citeste AICI intreg HOROSCOPUL

×
Subiecte în articol: horoscop