x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 octombrie. Scorpionii spun lucrurilor pe nume, fără să le pese de consecinţe

Horoscop zilnic, 25 octombrie. Scorpionii spun lucrurilor pe nume, fără să le pese de consecinţe

24 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 octombrie. Scorpionii spun lucrurilor pe nume, fără să le pese de consecinţe

Berbec

Dacă până acum ai stat pe banca de aşteptare, este cazul să ieşi pe teren, să-ţi iei inima în piept şi să spui tot ce simţi. Ai aşteptat deja prea mult.

Taur

Eşti nerăbdător, dar şi foarte emoţionat în acelaşi timp, pentru că nu ştii ce să faci cu dorinţele neobişnuite care nu-ţi dau pace.

Gemeni

Ai ajuns într-o dilemă fără să ştii cum şi de ce. Din fericire, spritul critic şi raţiunea sunt la cote maxime şi te vor scoate din orice încurcătură.

Rac

Pe de-o parte, tânjeşti după confortul de a fi cu cineva care te acceptă aşa cum eşti, dar pe de altă parte, vrei să menţii starea de echilibru din prezent.

Leu

Dorinţa ta de a înţelege şi de a accepta ce nu poţi controla este foarte puternică, iar asta te va ajuta mult pe plan personal, dar şi profesional.

Fecioară

Goana după răspunsuri ar putea fi enervantă, dacă o vei transforma într-un interogatoriu. Fii precaut înainte de a-i îndepărta pe toţi cei din jurul tău.

Balanţă

Cu toate că îţi doreşti să îţi respecţi planurile şi agenda de evenimente, lucrurile ar putea scăpa de sub control din cauza unor colegi de la locul de muncă.

Scorpion

Discernământul şi sinceritatea merg mână în mână, pentru că citeşti foarte rapid caracterele oamenilor şi le spui în faţă ce te deranjează la ei.

Săgetător

O schimbare emoţională apare la orizont, în condiţiile în care eşti foarte impulsiv şi vrei să spui ce ai pe suflet, chiar şi unui străin.  

Capricorn

Nu este momentul să răbufneşti astăzi la serviciu. Încearcă să discuţi şi să aplanezi conflictele. Comunicarea este cheia spre succes.

Vărsător

Eşti foarte vigilent şi nu îţi scapă nimic, deşi, micile atenţii din partea unei persoane dragi s-ar putea să te facă să uiţi de toate problemele.

Peşti

După ce acţionezi impulsiv, conştientizezi ce ai făcut şi te temi de consecinţe. Este totuşi un lucru bun, pentru că atragi persoane care au acelaşi comportament.

×