x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 februarie. Cum vor petrece zodiile Dragobetele?

Horoscop zilnic, 24 februarie. Cum vor petrece zodiile Dragobetele?

23 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 februarie. Cum vor petrece zodiile Dragobetele?

Berbec

Îţi vin în minte amintiri cu unul dintre bunicii la care ai ţinut cel mai mult şi de care ai fost cel mai apropiat. Cineva sau ceva s-ar putea să-ţi fi adus aminte.

Taur

Va avea loc o întâlnire la care nu vrei să participi. Ar putea fi lungă şi plictisitoare, dar trebuie să faci un efort şi să asculţi, pentru că şeful îţi va pune întrebări apoi.

Gemeni

Sfârşitul de săptămână vine cu veşti bune: închei proiectele la timp, dar colegii vor să discute deja despre următoarele, dar tu vrei să mai aştepţi puţin.

Rac

Dacă eşti acaparat de studiile asupra unui anumit subiect, astăzi vei descoperi informaţii uimitoare ce te vor face să uiţi de tot. Eşti concentrat şi nu faci nimic altceva.

Leu

Cu toate că vezi nişte încălţări noi interesante, sau un gadget scump, dar nu este recomandat să faci investiţii de niciun fel astăzi.

Fecioară

Partenerul tău nu este în apele lui? Poate fi irascibil, sau să treacă foarte repede de la o stare la alta. Nu lăsa ca acest lucru să te afecteze, pentru că mâine îi trece. 

Balanţă

Ai două job-uri? Vei avea foarte multe de rezolvat pentru unul dintre acestea, dar, din fericire, şefii de la celălalt vor fi permisivi şi te vor înţelege.

Scorpion

Se pare că nu vrei să faci nimic altceva în afara activităţilor de rutină pe care le faci în mod automat. Ai o zi mai proastă, nu înseamnă neapărat că eşti leneş.

Săgetător

 Vrei să schimbi nepărat locul mobilei în casă, să cureţi dulapurile din bucătărie sau să ordonezi cărţile din bibliotecă după alte criterii.

Capricorn

Aştepţi o informaţie foarte importantă, fiind probabil legată de afaceri sau de serviciu. Dacă va veni azi, o vei primi foarte târziu.

Vărsător

Spre deosebire de Raci, aştepţi facturi pe mail în loc de veşti importante. Vor avea întârzieri, dar nu e cazul să te îngrijorezi şi să îţi consumi nervii degeaba.

Peşti

Indiferent de toate părţie bune pe care ţi le arată ceilalţi, te gândeşti la ce e mai rău, eşti pesimist şi pui la  îndoială orice.

×