x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 23 octombrie: Săgetătorii au parte de o zi perfectă

Horoscop zilnic 23 octombrie: Săgetătorii au parte de o zi perfectă

22 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 23 octombrie: Săgetătorii au parte de o zi perfectă
Sursa foto: koi88/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Vă aşteaptă o confruntare din care veţi câştiga  înţelegerea mai multor adevăruri.În unele privinţe va veţi schimba total punctul de vedere.
Taur

Vă complicaţi în discuţii inutile despre viaţa voastră cu cine nu trebuie.E posibil ca cineva să va lezeze orgoliul și să vă dezamăgească.
Gemeni

Condiţii prielnice reluării unei legături sentimentale întrerupte de care suntenți încă legat.E de încercat măcar pentru a nu avea mai târziu regrete.
Rac

Apar discuţii despre un secret divulgat şi suspiciunile planează asupra întregului anturaj din care faceţi parte.Rămâneţi calm și obtimist.

Leu

Fiţi cu băgare de seama la atenţiile ce vi se oferă ,în spatele lor se ascunde un interes. Detaşaţi-vă cu elegantă de insistenţele agresive.
Fecioara

Cineva apropiat vă vrea binele şi intervine pe lângă un superior să vă acorde încredere necondiţionat.Trebuie să fiţi serioşi şi discreţi.
Balanţă

Se preconizează o adunare cu multe noutăţi şi distracţie.Un oaspete de departe îşi va face apariţia şi va cuceri audienţă.
Scorpion

Veţi fi puşi în faţa unei decizii limita care implică responsabilitate.Odată cu ea veţi depăşi nişte complexe. Fiți mai încrezători.
Săgetător

Exuberanţa,chef de viaţă, și căldură. Astăzi plutiţi şi atrageţi spre voi numai lucruri bune. Relația cu persoana iubită se îmbunătățește.

Capricorn

Astrele vă protejează, căci în ciuda a numeroase greşeli toate va vor merge din plin.Veți obţine acorduri,simpatie, şi ajungeţi unde vă doriți.

Vărsător

Nimic nu vă poate clinti dintr-o hotărâre luată cam pripit în privinţa unei investiţii.Decizita e bună,dar atitudinea vă atrage antipatie.

Peşti

Sunteţi primiţi cu braţele deschise într-o comunitate bazată pe o pasiune comună. Sărbătoriţi momentul cu tot sufletul.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 23 octombrie