x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 22 martie 2018: Gemenii au şanse de câştiguri financiare substanţiale

Horoscop zilnic 22 martie 2018: Gemenii au şanse de câştiguri financiare substanţiale

21 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 22 martie 2018: Gemenii au şanse de câştiguri financiare substanţiale

Berbec

Intraţi într-o perioada alertă,atât pe plan personal cât şi professional,prin urmare se cere să va dozati bine eforturile şi să fiţi organizat.

Taur

Ideile, creativitatea, dorinţa de implicare se află în declin. Lăsaţi lucrurile să meargă în tendinţa firescă, nu vă cramponaţi de nimic.

Gemeni

Aveţi şansa unor câştiguri substanţiale dacă veţi şti să profitaţi de nişte oportunităţi. Dedicaţi mai mult timp studiului şi lărgirii orizontului.

Rac

Aveţi nişte dezamăgiri şi de aceea e indicat să vă controlaţi atât fericirea cât şi reversul ei. Perfecţionismul e bun, dar nu dus până la extreme.

Leu

Sunteţi în căutarea a ceva nou care să vă stimuleze. Până la idei de afaceri şi acţiune,hrăniţi-va sufletul cu ceva frumos.Inspiraţia este pretutindeni.

Fecioara

Deveniţi din nou foarte visător şi încrezător în nişte planuri .Continuaţi în aceeaşi manieră. Curajul este excelent pentru starea de spirit.

Balanţă

Încercaţi să luaţi o pauză doar pentru voi şi nu vă mai simţiţi datori să răspundeţi oricăror solicitări. Organismul vă dau semne de oboseală.

Scorpion

Zona banilor şi cea a relaţiilor sunt favorizate într-un mod extrem de promiţător cu condiţia să fiţi serioşi în tot ce veţi întreprinde.Fiţi totuţi precaut.

Săgetător

Astăzi există riscul să pierdeţi ceva material,sau să încurcaţi nişte termene.Luaţi lucrurile ca atare, fără a subestima si fara  a supraaprecia nimic.

Capricorn

Este posibil să faceţi o cunoştinţă nouă care vă va cuceri prin felul de a fi .Asta vă va stimula să daţi mai mult randament în toate privinţele.

Vărsător

S-ar putea să apară probleme în relaţia de cuplu, foarte probabil datorită tendinţelor posesive .Luaţi lucrurile cu mult calm şi  obiectivitate.

Peşti

O aniversare,o întâlnire de grup sau un eveniment monden vă scot din rutină. Bucuraţi-vă de astfel de prilejuri şi mai ales de prezenţa persoanelor dragi.

×
Subiecte în articol: horoscop