Horoscop zilnic, 21 aprilie. Urmează o perioadă dificilă pentru Capricorni

20 Apr 2017

Berbec

Nu e uşoară decizia de a schimba stilul de viaţă, adoptând o dietă sănătoasă şi exerciţiile fizice zilnice, dar rezultatele se vor vedea imediat dacă vei munci constant.

Taur

Nu e tocmai momentul să îţi plângi de milă, mai ales când vine vorba de problemele financiare. Ţii cu tărie la convingerile tale, dar trebuie să le adaptezi circumstanţelor.

Gemeni

Te poţi simţi deznădăjduit pentru că eşecuri din trecut îţi revin în minte. Chiar dacă nu ai ajuns la destinaţie, drumul pe care eşti îţi va aduce multe satisfacţii.

Rac

Poţi face progrese remarcabile dacă vei aborda problema care persistă de ceva timp şi dacă eşti dispus să te confrunţi cu o situaţie dificilă. 

Leu

Din fericire, ai toate resursele de care ai nevoie în misiunea în care tocmai te-ai înrolat. Între timp, reiei legăturile cu prietenii care te-au susţinut dintotdeauna.

Fecioară

Oportunităţile care ţi se ivesc astăzi îţi readuc aminte de visuri şi idei mai vechi, dar pe care nu le-ai pus în aplicare.  Trebuie să te hotărăşti dacă profiţi de aceste ocazii.

Balanţă

Te frustrează faptul că nu te poţi baza pe oamenii din jurul tău şi eşti pe punctul de a-ţi pierde încrederea în ei. Nu lăsa însă disperarea să te cuprindă.

Scorpion

Eşti conştient de diferenţele dintre relaţia pe care crezi că o ai şi ceea ce se întâmplă în realitate de fapt. Este momentul perfect să spui ce simţi.

Săgetător

Veştile de la locul de muncă sunt îmbucurătoare, dar va fi nevoie de ajutorul unui coleg sau al unui prieten pentru a termina toate sarcinile.

Capricorn

Dorinţa de stabilitate este foarte mare, întrucât efortul de a menţine armonia dintre viaţa personală şi carieră începe să te copleşească.

Vărsător

Îţi foloseşti imaginaţia pentru a scăpa de constrângeri şi responsabilităţi, pentru că vrei să faci doar ceea ce îţi face plăcere.

Peşti

Ai destule informaţii pentru a lua o decizie în aceste momente dificile, cu suişuri şi coborâşuri. Vei lua o hotărâre foarte clară cu privire la direcţia vieţii tale personale.

 

 

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop de weekend, 20 - 21 ianuarie. Taurii se confruntă cu conflicte interioare Horoscop de weekend, 20 - 21 ianuarie. Taurii se confruntă cu conflicte interioare
Horoscop 19 ianuarie 2018, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care va primi bani Horoscop 19 ianuarie 2018, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care va primi bani
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Ce face acum barbatul care a batut-o in plina strada pe Viorica Dancila! Era membru PDL si ce a ajuns astazi...
Libertatea.ro Liviu Dragnea se însoară! Iubita e mai tânără cu 30 de ani
A1.ro Avertisment important al preoților: Ce e INTERZIS să faci duminica! Nu, nu e vorba neaparat de „împreunare”, așa cum numesc creștinii - sexul
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?