Horoscop zilnic, 20 aprilie. E posibil să apară un mentor sau o persoană care te va ajuta mult pe plan spiritual

19 Apr 2017

Berbec

Îţi doreşti atât de mult să rezolvi o problemă de ordin sentimental, încât poţi părea agresiv pentru ceilalţi. Un compromis ar fi ideal, dar nu e uşor să te lupţi cu sentimentele.

Taur

Nu poţi avea o relaţie normal cu cei de la serviciu şi nu te simţi confortabil în jurul lor pentru că ţelurile tale pe termen lung intră în conflict cu ale lor.

Gemeni

Eşti un munte de energie şi înseninezi feţele tuturor, aducând voie bună oriunde te duci. Trebuie, totuşi, să ai grijă şi la reacţiile pe care le stârneşti.

Rac

Cu toate că eşti prins în mijlocul unui conflict în familie, încerci să fii raţional, dar nu prea reuşeşti. Înţelegi explicaţiile ambelor tabere, dar îţi e greu să spui ce gândeşti.

Leu

Îţi e greu să menţii lucrurile simple, când mintea ta este confuză şi plină de poveşti care îngreunează comunicarea şi cooperarea cu cei dragi.

Fecioară

Situaţia financiară începe să prindă contur şi să se clarifice pe zi ce trece. Din fericire, oportunităţile continuă să apară şi poţi perfecţiona abilităţile creative.

Balanţă

Te cuprinde un val de creativitate, care îţi readuce optimismul şi te inspiră să depăşeşti obstacolele care au apărut recent în calea ta.

Scorpion

După ce ai aşteptat ceva vreme, răspunsurile problemelor tale încep să apară. E posibil să apară un mentor sau o persoană care te va ajuta mult pe plan spiritual.

Săgetător

Nu contează cât de dornic eşti pentru a atinge obiectivele impuse, pentru că acum e bine să o laşi mai moale și să lucrezi ca parte a echipei în beneficiul tuturor.

Capricorn

Felul în care te înţelegi cu colegii de serviciu îţi influenţează cariera şi direcţia în care se îndreaptă. Consolideazăţ-ţi alianţele înainte de a face un pas important.

Vărsător

Nu vrei să ieşi din zona ta de confort şi eşti mai preocupat mai mult de teorie decât de practică. Chiar dacă eşti înconjurat de multe posibilități, trebuie să ții în frâu imaginația.

Peşti

Relaţiile de la locul de muncă, dar şi cu partenerul de viaţă ocupă un rol central, aşa că pregăteşte-te pentru orice fel de veşti.

 

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 august 2017. Avertisment important pentru lei! Horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 august 2017. Avertisment important pentru lei!
Care sunt cele mai mari defecte, în funcție de zodie Care sunt cele mai mari defecte, în funcție de zodie
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Adevăruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, în funcție de zodie
Libertatea.ro Veste pentru toți șoferii. Când vei recupera banii de azi înainte
A1.ro BOMBĂ! E oficial! Cristian Pomohaci și-a găsit alinarea alături de.... Toți au rămas șocați!
IncomeMagazine.ro Cum a castigat Putin al treilea RAZBOI MONDIAL!