x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 19 octombrie: Gemenii sunt pe cale să facă o nouă cucerire

Horoscop zilnic 19 octombrie: Gemenii sunt pe cale să facă o nouă cucerire

18 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 19 octombrie: Gemenii sunt pe cale să facă o nouă cucerire

Berbec

O zi în care renunţi să mai fii preocupat de problemele curente. Excelentă această detaşare pe care n-ar fi rău să o dublezi cu o doză de umor.

Taur

Lipsa de înţelegere a unor chestiuni de bun simț te-ar putea pune într-o situaţie ridicolă. Aşa că, mai bine lasă garda jos.
 

Gemeni

Eşti în pol-position în cursa pentru inima cuiva. Nu forţa lucrurile, fii doar tu însuţi. Astrele sunt de partea ta și ți-au pregătit numai surprize.


Rac

De bunăvoie te-ai băgat în nişte încurcături de tot felul. Ar fi bine ca măcar un timp să laşi lucrurile să se reaşeze de la sine.
 

Leu

Beneficiezi de dragoste pe toate planurile, în prietenie, în familie, în tot ce presupune interacţiune şi simpatie. O zi perfectă comunicării.
 

Fecioara

În sfârșit vei ieşi la capăt cu nişte socoteli care implică decizii şi responsabilităţi sporite. Astrele te sfătuiesc să ai grijă la deplasări.

Balanța

Visezi la o plecare deocamdată imposibilă. Piedicile apar pe fondul unor obligaţii pe care nu te poţi amâna. Reevaluează prioritățile.

Scorpion

Astăzi ești predispus la o serie de accidente de natură casnică. Încearcă să faci lucrurile cu mai multă răbdare și să fi mai prudent.


Săgetător

Visezi la o plecare deocamdată imposibilă. Piedicile apar pe fondul unor obligaţii de care nu te poţi amâna. Reevaluează prioritățile.
Capricorn

E o zi favorabilă studiului, susţinerii unui test sau a unui examen important. Încearcă să-ți organizezi timpul în funcție de necesități.

.
Săgetător

Va trebui să înfrunţi nişte situaţii potrivnice planurilor tale de viitor. Nu ai cale de întors, aşa că mobilizează-te în toate privinţele.


Vărsător

Astrele te ajută în negocieri şi comunicare pe plan profesional. Din păcate apar discuții aprinse cu partenerul de cuplu legate de cămin.

 Peşti

O controversă te montează rău de tot împotriva cuiva apropiat. Încearcă să vezi lucrurile în ansamblul lor,nu din perspectiva altora.

 

×
Subiecte în articol: horoscop