Horoscop zilnic, 19 aprilie. Te cuprinde o stare de anxietate şi faci lucruri prosteşti

18 Apr 2017

Berbec

Visezi cu ochii deschişi la lucruri extravagante şi pe care nu ţi le poţi permite. Te cuprinde o stare de anxietate şi faci lucruri prosteşti, doar pentru a impresiona pe cineva.

Taur

Acceptă pe cineva în viaţa ta şi lasă-l să îţi arate tot ce ai ratat în ultimul timp. Nu ai niciun motiv să opui rezistenţă ideilor şi posibilităţilor noi care apar.

Gemeni

Din punct de vedere emoţional, eşti foarte bine, iar starea ta interioară nu va fi stricată de nimeni şi de nimic. Totul îţi merge ca pe roate.

Rac

Planurile de viitor le poţi schimba numai dacă îţi schimbi atitudinea şi visurile de pe termen lung. Ai grijă că o încredere prea mare de sine se poate transforma în aroganţă.

Leu

Într-un final, problemele emoţinale cu care te-ai confruntat recent vor lua sfârşit. Îţi va fi greu să treci peste etapa asta. Tot răul spre bine!

Fecioară

Ţi-ai planificat atât de multe lucruri, evenimente şi întâlniri astăzi, încât tot programul tău va fi dat peste cap, vei întârzia peste tot. Nimic nu iese după cum ţi-ai fi dorit.

Balanţă

Când vine vorba de punctualitate, nu stai la discuţii cu nimeni, iar dacă cineva întârzie, poţi lua decizia de pleca imediat.

Scorpion

Munceşti din greu să menţii un echilibru între nevoile personale, între viaţa ta personală şi promisiunile pe care le-ai făcut faţă de cei apropiaţi, lucru ce nu e uşor deloc.

Săgetător

Chiar dacă te simţi în formă şi crezi că poţi învinge orice obstacol, dar vor apărea mici probleme de care trbeuie să te ocupi. Reevaluează situaţia şi creează o altă strategie.

Capricorn

Eşti entuziasmat despre posibilitatea începerii unei noi relaţii şi, pentru că sunt la mijloc sentimentele tale, poţi isca certuri sau discuţii aprinse în contradictoriu.

Vărsător

Optimismul respinge orice simţ al realităţii şi poţi cădea într-o capcană. Împărtăşeşte gândurile cu cineva pentru a nu o lua pe drumuri iluzorii.

Peşti

Nu eşti deloc cu picioarele pe pământ şi deja visezi cu ochii deschişi la planurile pentru sfârşitul de săptămână.

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Ai multă energie și vrei să faci ceva în casă Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Ai multă energie și vrei să faci ceva în casă
Horoscop zilnic 20 octombrie: Vărsătorii riscă să intre în conflict cu șefii Horoscop zilnic 20 octombrie: Vărsătorii riscă să intre în conflict cu șefii
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Ufologii anunță un atac extraterestru curând. Sute de OZN-uri s-ar îndrepta spre Terra
Libertatea.ro De câte operații estetice are nevoie Gabriela Firea
A1.ro Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu vorbește despre un accident CATASTROFAL care se va produce în curând: „Să ne rugăm!”
IncomeMagazine.ro Trump acuzat ca vrea sa ascunda adevarul despre Kennedy