Horoscop zilnic, 18 mai. Capricornii aşteaptă veşti importante

17 Mai 2017

Berbec

Este momentul ideal pentru a începe o aventură într-un domeniu creativ, care îţi pune imaginaţia la treabă şi care te aduce mai aproape de visul tău.

Taur

Şarmul şi sex-appealul tău este la cote maxime azi şi te vei simţi foarte atrăgător, aşa că nu fii surprins dacă întorci multe capete.

Gemeni

Toată energia pozitivă se îndreaptă către casa şi grădina ta, de care vrei să te ocupi mai mult. Îţi doreşti mici modificări care să inoveze aceste spaţii.

Rac

Se anunţă o zi plină pentru tine. Vei munci din greu pentru a obţine rezultatele pe care le aştepţi de mult timp. Spre norocul tău, nu va fi nevoie să munceşti fizic.

Leu

Rudele şi prietenii care îţi vor călca pragul îţi vor trezi amintiri din copilărie, pe care ai încercat din greu să le uiţi.

Fecioară

Oricât ai încercat să amâni, va trebui să te ocupi de treburile casnice. Nu mai ai nicio scuză. Te ocupi de grădină, de atelier, la fel ca nativii Gemeni.

Balanţă

Memoriile unor evenimente din trecut care ţi-au provocat traume şi cu care încă te lupţi vor ieşi la lumină azi.

Scorpion

Pe seară te vei vedea că prieteniile mai vechi, mai noi şi chiar relaţia de cuplu vor atinge noi dimensiuni. Asta va crea o legătură mult mai strânsă între tine şi cei care ţin la tine. 

Săgetător

Trebuie să revii la nişte proiecte pe care le-ai început acum câteva săptâmâni pentru că au părut detalii importante, care stau în calea finalizării acestora.

Capricorn

Aştepţi de ceva timp un email important şi ar trebui să ajungă azi. Nu-ţi concentra atenţia doar pe acest lucru pentru că ai şi alte lucruri de făcut şi îţi faci doar rău.

Vărsător

Spre deosebire de Lei care s-au întâlnit personal cu ei, îţi vei petrece ziua la telefon cu prietenii tăi, mulţi dintre ei mai în vârstă.

Peşti

Vei primi o mulţime de mesaje de la prieteni, rude, colegi, dar le vei înţelege greşit sensul. În plus, nu ştii de ce te-au asaltat acum

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Racii caută romantism Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Racii caută romantism
Horoscopul zilei. O zi importanta pentru Berbeci Horoscopul zilei. O zi importanta pentru Berbeci
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, prezentat de Mihai Voropchievici. Zodia care e pregătită să înceapă o viață nouă
Libertatea.ro Celebra actriță din Notting Hill a murit! Mesajul dureros al lui Hugh Grant
A1.ro Și-a înjunghiat soția și a murit, la scurt timp, într-un accident rutier: Un tir i-a spulberat mașina! Imagini șocante!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?