Horoscop zilnic, 18 iulie. Gemenii au sentimente contradictorii

17 Iul 2017

Berbec

Este o zi perfectă pentru a renunţa să te mai gândeşti la trecut. Trăieşte prezentul la cote maxime şi planifică viitorul.

Taur

Astăzi eşti responsabil şi simţi nevoia să renunţi la dorinţele de moment pentru a te ocupa de problemele cu adevărat serioase.

Gemeni

Nu prea ştii cum să procedezi, căci ai sentimente care se exclud reciproc. Încearcă să te relaxezi şi să gândeşti problema la rece.

Rac

Încearcă să îţi rezolvi problemele pe timpul zilei, pentru a te putea relaxa complet pe timpul nopţii. Petrece timp cu persoana iubită.

Leu

Este o zi ideală pentru a le spune celor din jur cum te simţi. Ai ajuns în punctul în care poţi vorbi despre tine fără vreo reţinere.

Fecioară

Nu prea ştii cum ar trebui să procedezi, poate şi pentru că încerci să pari cine nu eşti. Încearcă să te relaxezi măcar puţin.

Balanţă

Bucură-te de tot ce este în jurul tău, de tot ce ai reuşit să realizezi, pentru că este doar meritul tău. Fii încrezător în continuare!

Scorpion

Este una din acele zile în care nu ştii încotro să te duci. Nu te simţi capabil să iei o decizie. Nu te agita, totul va fi bine.

Săgetător

 E posibil să intri într-o relaţie, însă încearcă să îţi menţii picioarele pe pământ. Încearcă să nu îţi neglijezi responsabilităţile.

Capricorn

Nu îţi mai ascunde emoţiile, simte-te liber să te exprimi aşa cum simţi. Este momentul ideal pentru a te descărca de toată tensiunea.

Vărsător

Problemele familiale joacă un rol important azi. Încearcă să comunici mai mult cu membrii familiei şi totul se va rezolva de la sine.

Peşti

Eşti indecis în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Urmează să faci un pas important, deci acordă-ţi suficient timp de gândire.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop 23 mai. Sagetatorii au motive de distractie Horoscop 23 mai. Sagetatorii au motive de distractie
Horoscop iunie 2018: Unii cu noroc, altii cu surprize! Horoscop iunie 2018: Unii cu noroc, altii cu surprize!
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro VIDEO CUTREMURĂTOR în cazul tragediei din Ungaria. Şoferul microbuzului făcea Live pe Facebook în momentul accidentului
Libertatea.ro Prima apariție publică a lui Harry și Meghan, după nuntă! Ținuta ducesei...
A1.ro E oficial! De ce a murit psihologul Hanibal Dumitrașcu. Cauzele morții
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?