Horoscop zilnic, 17 mai. Vei învăţa o lecţie importantă care te motivează foarte mult

16 Mai 2017

Berbec

Eşti foarte optimist atunci când vorbeşti despre viitor şi despre planurile tale de viitor, mai exact. Eşti sigur că vei avea succes şi gândeşti pozitiv.

Taur

Un prieten bun sau un coleg de încredere îţi va prezenta o cale de a-ţi mări veniturile prin a face fix ceea ce îţi place mai mult. Fii ochi şi urechi!

Gemeni

Un lider, probabil şeful de la muncă sau un om de succes pe care îl apreciezi, îţi va da o lecţie ce te intrigă şi te motivează foarte mult.

Rac

Promisiunea că vei câştiga mai mulţi bani te ţine prins la birou toată ziua. Este ceva legat de job, sau de un proiect în care te-ai implicat acum ceva timp.

Leu

În relaţia de cuplu, este o magie atât de intensă ce vă însoţeşte peste tot. Romantismul va fi la cote maxime şi vei avea o zi superbă!

Fecioară

Ai avut nişte vise ciudate, dar ai premoniţii în legătură cu ele. Nu gândi negativ, pentru că ele se referă la lucruri din mediul extern, ce nu te vor afecta.

Balanţă

Eşti foarte energic şi vrei să îţi petreci mare parte din timp pe afară, sau cel puţin în compania altora. Te duci la un concert, sau te distrezi cum îţi doreşti. 

Scorpion

Spre deosebire de Balanţe, simţi nevoia să stai singur, să te linişteşti şi să rezolvi ultimele treburi în linişte. Nu este o zi bună pentru a socializa. 

Săgetător

Discuţiile dintr-un grup din care faci parte ar putea deveni tensionate şi vor escalada într-o dispută cu argumente puternice.

Capricorn

Ţi-ai făcut planuri pentru diseară şi o să munceşti din greu pentru a termina la timp tot ce ai de făcut, pentru ca serviciul să nu-ţi încurce planurile.

Vărsător

Te vei gândi să plănuieşti o vacanţă, sau îţi cumperi biletele imediat, pentru că eşti foarte dornic şi nerăbdător. Ai nevoie de o mini-vacanţă şi o meriţi!

Peşti

Planurile ambiţioase de viitor implică lucruri la care trebuie să te gândeşti din mai multe perspective. Nu e aşa simplu cum pare la început.

 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic, 24 mai. Dacă fiecare zi ar fi precum cea de astăzi, viaţa ta ar fi un paradis Horoscop zilnic, 24 mai. Dacă fiecare zi ar fi precum cea de astăzi, viaţa ta ar fi un paradis
Horoscop zilnic, 23 mai. Gemenii vor reuşi să enerveze pe toată lumea Horoscop zilnic, 23 mai. Gemenii vor reuşi să enerveze pe toată lumea
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Veste-șoc primită în această seară de Dragoș Pătraru. Se uita la televizor când.... a încremenit
Libertatea.ro Drama sfâșietoare a Antoniei! Medicii au anunțat-o că nu mai poate fi mamă!
A1.ro MIHĂILEȘTI. Calendarul arăta 24 mai 2004. Ceasul, 5:50. 18 oameni, morți pe loc. După mai multe zile de la tragedie, pompierii încă adunau rămașițe umane din câmp
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de miercuri, 24 mai 2017