Horoscop zilnic 17 mai 2018: Vărsătorii îşi rotunjesc veniturile substanţial

17 Mai 2018

Horoscop 17 mai Berbec

Stările tale de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fii discret. Abordează o nouă strategie de relaţionare cu ceilalţi şi un nou mod de a reacţiona în faţa evenimentelor în care eşti implicat.

Horoscop 17 mai Taur

Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. A doua parte a zilei îţi semnalează neplăceri legate de sănătate. Plimbă-te în aer liber, hrăneşte-te sănătos şi dormi mai mult.

Horoscop 17 mai Gemeni

Evită să emiţi judecaţi, păreri sau soluţii pe care tu le consideri bune în activitatea profesională pe care o desfăşori. Este posibil să fii înţeles greşit, chiar dacă pe alocuri ai dreptate.

Horoscop 17 mai Rac 

Profită de energia acestei zile care te ajută să fii obiectiv şi să vezi noile trasee pe care ar fi bine să mergi de acum încolo. După-amiază te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota.

Horoscop 17 mai Leu

Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alţii. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine să faci şi o verificare atentă a acestora.

Horoscop 17 mai Fecioara

Relaţiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuţii aprinse ori cu partenerul de viaţă, ori cu cei de afaceri. Nu pune la suflet, deoarece lucrurile se vor în favoarea ta.

Horoscop 17 mai Balanţă

Relaţiile colegiale sunt tensionate şi ar fi bine să te fereşti de sfaturile sau ajutorul lor. Controlează-ţi reacţiile şi îngrijeşte-te mai mult. Alcătuieşte un program potrivit treburilor profesionale.

Horoscop 17 mai Scorpion

Ziua de astăzi îţi aduce în atenţie relaţiile cu cei mici. Astrele îţi recomandă să fii mai înţelegător cu generaţia tânără şi să încerci ca din când în când să priveşti viaţa prin ochii unui copil.

Horoscop 17 mai Săgetător

Azi se pot relua discuţii importante legate de bunuri patrimoniale, moşteniri sau sume de bani pe care doreşti să le investeşti într-o casă. În orice situaţie fii prudent şi chibzuit la investiţii.

Horoscop 17 mai Capricorn

Se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte, fie la rude, prieteni apropiaţi, fie deja trebuie să pleci într-o delegaţie profesională. În planurile tale de astăzi pot interveni zgomotos partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali.

Horoscop 17 mai Vărsător

Este o zi în care s-ar putea să îţi rotunjeşti veniturile, fie primind o sumă de bani restantă de la serviciu, fie cineva apropiat îţi face cadouri sau favoruri deosebite. Evită să cheltuieşti peste măsură.

Horoscop 17 mai Peşti

Ai multă energie astăzi, dar şi reacţii imprevizibile. Eşti tentat să te apuci de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alege priorităţile personale şi evită să te implici în treburile altora.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 25 mai 2018: Fecioarele pleacă într-o călătorie planificată de mult timp Horoscop zilnic 25 mai 2018: Fecioarele pleacă într-o călătorie planificată de mult timp
HOROSCOP 2018: Cele mai geloase si suspicioase zodii! HOROSCOP 2018: Cele mai geloase si suspicioase zodii!
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro S-a întâlnit cu un călugăr de la Mănăstirea din Peștera Ialomiței. Bătrânul era speriat, vorbea grăbit și gesticula. S-a apropiat de femeie și i-a spus ceva cumplit…
Libertatea.ro Și-au dus fetița la spital, după ce au văzut asta pe mâna ei. Medicii au rămas fără cuvinte
A1.ro Ministerul Educației a confirmat: se închid școli! Care sunt unitățile de învățământ vizate!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?