Horoscop zilnic, 17 iulie. Săptămâna începe fără bani

16 Iul 2017

Berbec

Săptămâna începe ciudat pentru tine, căci nu se întâmplă nimic ce ar avea nevoie de atenția ta. Nu ești obișnuit să stai și să privești.

Taur

Profită de oportunitățile care îți ies în cale, inclusiv de șansa de a vorbi cu o persoană cu care ai avut un conflict.

Gemeni

Te simți puțin diferit. Ești detașat de tot ce se întâmplă în jurul tău și simți că e momentul să te gândești mai mult la viitor.

Rac

Nu ești atent la detalii și nici nu prea îți dorești să acorzi atât de multă atenție acestei zone. Încearcă totuși să fii precaut.

Leu

Tensiunile ating cote maxime în acest început de săptămână. Interpretezi greșit unele afirmații și e posibil să intri într-un conflict.

Fecioară

Simți că tot ceea ce poți oferi este respectul. Nu te simți în măsură să dai sfaturi, cadouri sau orice altceva material.

Balanţă

Începi să fii mai atent la micile detalii, iar asta te face mai fericit și mai plin de recunoștință. Fă tot ce te face fericit.

Scorpion

Weekend-ul te-a făcut mai visător decât în mod normal, iar ziua de luni te găsește cu capul în nori și cu dorința de a fi liber.

Săgetător

 Ai niște probleme financiare, însă nu îți face griji, oricui i s-a mai întâmplat să rămână fără bani după un weekend plin.

Capricorn

Îți dorești să te înscrii la un curs de dezvoltare personală. Îți faci planuri de viitori și dorești să ai o bază stabilă de unde să începi.

Vărsător

Ești puțin îngrijorat în acest început de săptămână, căci nu mai ai niciun ban, însă ai prieteni dispuși să te ajute oricând.

Peşti

 Ai idei pentru un nou proiect. Îți dorești să începi să concretizezi unele aspecte legate de viitor, iar acesta este un început.

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 24 octombrie: Taurii se bucură de succes social și financiar Horoscop zilnic 24 octombrie: Taurii se bucură de succes social și financiar
Horoscop zilnic 23 octombrie: Săgetătorii au parte de o zi perfectă Horoscop zilnic 23 octombrie: Săgetătorii au parte de o zi perfectă
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017