x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 17 august: Balanțele sunt sfătuite să nu împrumute bani

Horoscop zilnic 17 august: Balanțele sunt sfătuite să nu împrumute bani

16 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 17 august: Balanțele sunt sfătuite să nu împrumute bani

Berbec

Este indicat să iei decizii importante în privinta unor chestiuni materiale. Un proiect la care lucrezi de ceva vreme trebuie finalizat.  

Taur
S-ar putea să te confrunți cu o criză personală majoră. Nu îți este ușor să te exprimi sau ceea ce afirmi nu este ceea ce intenționai să spui.

Gemeni

Ești slăbit și nelinistit din cauza unor probleme nerezolvate. Prietenii te îndruma pe căi grășite și cel mai bine ar fi să te bazezi pe propriile tale decizii.

Rac

Colegii de serviciu au planuri care sunt in contradicție cu scopurile tale. Astăzi îți va fi mai dificil să îi convingi pe alții să coopereze cu tine.

Leu

Astăzi pot apărea schimbari serioase în carieră. Adaptabilitatea la tipul de muncă devine mai importantă decât de obicei.

Fecioară
Din păcate diferenta între vise și realitate este foarte mare. Din nefericire, aceast aspect creează ieșiri lipsite de eleganță din partea ta.

Balanță 

Dacă nu ești atent poți să împrumuți mai multi bani decât ai să poți returna. Amâna deciziile finaciare în privința împrumuturilor dacă este posibil.

Scorpion

Astăzi partenerul tău este confuz si cooperarea cu el este mai greu de realizat. În astfel de situații astrele te sfătuiesc să nu faci  compromisuri.

Săgetător

Trebuie să acorzi mai multă atenție sănătații. Ar fi oportun să mergi la medic și să faci câteva investigații la o clinică de specialitate.

Capricorn

Ai mare grijă în privința investițiilor. Persoana iubită tinde să gândeasca mai mult la propriile interese ceea ce te face să te simți neglijat.

Vărsător
Îti este destul de dificil să te relaxezi acațsă. Pot apărea conflicte familiare. Încearcă să eviți pe cât posibil discuțiile în contradictoriu.

Pești
Există o discordanță între ceea ce gândești și ceea ce trebuie să faci. Ai grijă însa, mintea ta este sub influența emoțiilor și poți lua decizii greșite.

×
Subiecte în articol: horoscop