x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 martie 2018: Scorpionii sunt sfătuiți să nu-și neglijeze sănătatea

Horoscop zilnic 16 martie 2018: Scorpionii sunt sfătuiți să nu-și neglijeze sănătatea

15 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 16 martie 2018: Scorpionii sunt sfătuiți să nu-și neglijeze sănătatea

Berbec

Vei avea parte de o zi destul de liniştită, poate cam plictisitoare. O întâlnire cu un prieten mai vechi îţi va aduce amintiri plăcute.

Taur

Calităţile tale vor ieşi din nou în evidenţă. Atenţie însă, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel rişti să devii neplăcut.

Gemeni

Eşti pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se lăsă aşteptată de ceva timp. Din fericire, acest lucru nu-ţi va încurca ziua de azi.

Rac

O întâlnire cu familia îţi va ocupa o bună parte din zi. S-ar putea să ai de făcut cuiva un cadou sau va trebui să cheltuieşti nişte bani.
Leu

Eşti într-o dispoziţie bună pentru că cineva îţi va da o veste bună. Persoana iubită îţi va face o surpriză legată de petrecerea timpului liber.

Fecioara

Astăzi vei afla lucruri interesante. În rest, nu este cazul să exagerezi şi să faci eforturi mari în probleme lipsite de importanţă.

Balanţa

Un prieten are o nelămurire şi îţi va cere sfatul sau ajutorul. Este de preferat să-l ajuţi, fiindcă nu te costă nimic.Evită investițiile.

Scorpion

O zi plină de surprize plăcute. O să afli tot felul de lucruri noi şi interesante. Încearcă să nu neglijezi eventualele probleme de sănătate.

Săgetător

Astăzi eşti puţin cam neatent şi de aceea ai face bine să nu te implici în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. Prudență maximă.

Capricorn

Prietenii vin cu o invitaţie interesantă, de nerefuzat. Profită de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu persoane care îți vor îmbogăți viața.

Vărsător

Calităţile de care dai dovadă te fac foarte apreciat de cei din jur.Vei încheia ziua mai optimist decât ai început-o.Fii mai tolerant cu ceilalți.
Peşti

Azi ai parte de contacte și conversații utile. Dacă aştepţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar te va mulțumii pe deplin.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop