Horoscop zilnic 14 martie 2018: Taurii ar putea face o nouă cucerire

13 Mar 2018

Berbec

Azi, şansa este de partea ta, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber îţi va permite să te întâlneşti cu prietenii.

Taur

Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus creşte. Ai putea să îţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită, dar şi să faci o nouă cucerire.

Gemeni

Treburi pe care le-ai tot amânat vor deveni urgente şi eşti obligat să-ţi reorganizezi programul. Concentrează-te la detalii, nu te grăbi.

Rac

Astăzi mintea îţi este plină de idei, dar, contrar obiceiului, eşti cam împrăştiat, aşa că este cazul să fii mai prudent în luarea deciziilor.

Leu

Eforturile pe care trebuie să le faci la serviciu sunt mari, lucru care te ţine încordat o bună bucată de vreme. Prietenii te vor susţine necondiționat.

Fecioară

La serviciu vei avea o mică realizare și este posibil să faci o impresie bună. De asemenea te implici într-o activitate personală inspirată.

Balanţa

Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigi, ceea ce îţi poate complica situatia financiara. In plan sentimental obtii victorie dupa victorie. 

Scorpion

Cunoşti pe cineva, care îţi va fi de un real folos în viitor. Hărnicia de care dai dovadă, nu trece neobservată. Nu neglija problemele de sănătate.

Săgetător

Eşti cam tensionat în urma unei discuţii pe teme financiare. Atenţie la modul cum stabilești prioritățile în funcție de ce dorește și partenerul tău.

Capricorn

Trebuie să prezinţi lucrurile real, nu te aventura în promisiuni sau în planuri riscante. Si mai ales, fii in primul rând onest cu tine insuți.

Vărsător

Ai muncit suficient, dar tot nu se poate spune că ai rezolvat tot ceea ce ţi-ai propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele te va obosi.

Peşti

Cineva  încearcă să îţi obstrucţioneze iniţiativele, dar lucrurile se liniştesc în favoarea ta, în cel mai scurt timp. Problemele financiare te enervează.

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 22 martie 2018: Gemenii au şanse de câştiguri financiare substanţiale Horoscop zilnic 22 martie 2018: Gemenii au şanse de câştiguri financiare substanţiale
Zodia Berbecului: Barbatii sunt sinceri, femeile, descurcarete! Zodia Berbecului: Barbatii sunt sinceri, femeile, descurcarete!
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?