Horoscop zilnic 13 septembrie: Leii sunt strălucitori și plini de farmec

12 Sep 2017

Berbec

Absolut nimic nu-ți intră-n voie astăzi, fără să ai neapărat motive de supărare. Ai grijă să nu rănești cu atitudinea ta pe cineva apropiat !

Taur

Încerci să convingi o persoană din anturajul profesional  să meargă cu tine într-o direcție diferită de restul echipei. Fii precaut!

Gemeni

O decizie nedreaptă ar putea declanșa în viața ta o criză. Apelează la oameni apropiați pentru susținere. Nu fii insistent!

Rac

Te preocupă  copiii, sau altcineva care depinde de tine. E normal să dăruiești timp, efort și afectiune, dar pretinde la rândul tău o atitudine pe măsură !

Leu

Ești strălucitor și plin de farmec. Îti folosești abil atu-urile ca să obții capital sentimental. Te afli sub protecție divină.

Fecioară

Și tu simți astăzi nevoia să-ți seduci anturajul. Și chiar îți iese, însă dincolo de joacă apar și alte implicații. Fii rezonabil cu promisiunile!

Balanță

Spiritul de dreptate îți este astăzi lezat de unele comportamente. Deși nu te vizează direct, simți nevoia să dai o replică și ești perfect îndreptățit să o faci.

Scorpion

Excelezi în niște discursuri bine, ticluite prin care scapi de niste sarcini. E doar o soluție de moment. Nu-ți neglija obligațiile profesionale.

Săgetator

Ești deosebit de critic cu un membru din familie. Greșești crezând că astfel se plătesc polițele mai vechi. Încearcă să nu fii atât de critic.

Capricorn

O zi senină în toate privințele. Surpriza va veni în plan sentimental. Astăzi ai toate șansele să te îndrăgostești la prima vedere.

Vărsător

Te lupți să ieși de sub dominația unui superior de la locul de muncă. Dacă nu reușești, riști un concediu medical sau o depresie serioasă.

Pești

Azi esti un curcubeu de bună dispoziție și inspirație.Te sfătuiesc să profiți de stare și să-i ierti pe toți cei care ți-au pus bețe-n roate.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 19 martie 2018: Berbecii iau decizii importante în plan sentimental Horoscop zilnic 19 martie 2018: Berbecii iau decizii importante în plan sentimental
Horoscop de weekend, 17 - 18 martie. Berbecii sunt copleşiţi de frică Horoscop de weekend, 17 - 18 martie. Berbecii sunt copleşiţi de frică
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Era atât de beat încât și-a adăugat toate amicele într-un grup de Whatsapp și le-a trimis un mesaj. Răspunsul bizar pe care l-a primit după câteva minute
Libertatea.ro Lora, pozată goală pușcă. Detaliul din imagine care a atras atenția
A1.ro Avertisment METEO fără precedent. Autoritățile îndeamnă lumea SĂ NU IASĂ DIN CASE: „Ce se va întâmpla în URMĂTOARELE ZILE nu e ceva obișnuit!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?