Horoscop zilnic 13 martie 2018: Gemenii sunt sfătuiți să-și rezolve problemele cu mult calm

12 Mar 2018

Berbec

Nu este exclus să fii înţeles greşit de cei din jur. Nu e cazul sa forţezi lucrurile, pentru că rişti să te cerţi cu colegii de serviciu sau familia.

Taur

Astăzi este foarte posibil să primeşti o veste bună despre cineva plecat din ţară. Vei avea o zi încărcată, aşa că nu te vei odihni mai deloc.

Gemeni

Treburile pe care le ai de rezolvat necesită calm şi minte limpede, aşa încât ai face bine să nu te laşi frământat de chestiuni minore.

Rac

Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus îţi aduce  noi prieteni si atentie din partea lor. Prea multa distractie îti va afecta  concentrarea.

Leu

Optimismul de care dai dovadă, precum şi farmecul personal, te fac foarte apreciat. Închei cu bine o negociere cu sefii,dupa un dialog obositor.

Fecioară

Chiar dacă nu ţi-ai programat o deplasare, se pare că trebuie să o faci. Dacă ți se face o propunere interesantă  ar fi bine să dai un răspuns promt.

Balanţa

Nu face nici o promisiune dacă nu eşti sigur că poţi să o respecţi. Dacă te dedici mai mult timp activităţilor recreative vei reuși să te relaxezi.

Scorpion

Eşti un pic cam iritat, fără a avea un motiv anume. Ar fi de dorit să nu te implici în discuţii în contradictoriu mai ales cu cei din familie.

Săgetător

Azi, creativitatea de care dai dovadă te ajuta foarte mult. Vei intra în posesia unor bani sau vei primi un cadou, lucru ce îţi va face mare plăcere.

Capricorn

Este posibil să ai parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să ai emoţii. În ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, îţi trebuie mai multă perseverenţă.

Vărsător

În anturajul de acasă se vor isca unele discuţii pe teme de interes comun. Câştigi o sumă mică de bani pe care o vei  cheltui imediat. 

Peşti

Azi eşti cam superficial. Doreşti cu orice chip să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară şi nu faci bine că te grăbeşti. Ai putea s-o iei mai încetişor.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 22 martie 2018: Gemenii au şanse de câştiguri financiare substanţiale Horoscop zilnic 22 martie 2018: Gemenii au şanse de câştiguri financiare substanţiale
Zodia Berbecului: Barbatii sunt sinceri, femeile, descurcarete! Zodia Berbecului: Barbatii sunt sinceri, femeile, descurcarete!
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?