x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 13 decembrie: Săgetătorii se afirmă din punct de vedere profesional

Horoscop zilnic 13 decembrie: Săgetătorii se afirmă din punct de vedere profesional

12 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 13 decembrie: Săgetătorii se afirmă din punct de vedere profesional

Berbec

Vă veti manifesta azi din plin talentul şi creativitatea. Petreceţi după-amiaza alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie.

Taur

Aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Vă puteţi ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei.

Gemeni

Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor.

Rac

Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, trebuie să depuneţi eforturi susţinute şi să acceptaţi ajutorul prietenilor.

Leu

Se iveste prilejul unei excursii cu prietenii. Ar fi bine să nu vă eschivaţi. Nu vă mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune iesirea! Meritaţi să vă relaxaţi.

Fecioara

Aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri. Munca din ultima perioadă începe să dea roade pe plan financiar. O zi excelentă.

Balanţa

Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

Scorpion

Este o zi favorabilă negocierilor şi comunicării. În cursul dimineţii, sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei. Reușiți să finalizaţi o lucrare.

Săgetător

După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, vă afirmaţi.

Capricorn

Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare foarte dificile.

Vărsător

Astăzi se anunță  schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate în mod deosebit.

Peşti

S-ar putea să aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveţi idei originale care vă ajută pe plan profesional.

 

×
Subiecte în articol: horoscop