x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 14 august 2017: Trebuie sa reparati o greseala comisa in trecut

Horoscop zilnic 14 august 2017: Trebuie sa reparati o greseala comisa in trecut

13 Aug 2017   •   20:26
Horoscop zilnic 14 august 2017: Trebuie sa reparati o greseala comisa in trecut

Berbec

In ciuda tuturor dorintelor dumneavoastra de a face unele schimbari, nu veti reusi mare lucru astazi. Va puteti concentra pe ceva anume, fara sa va irositi fortele pe chestiuni care pot fi amanate. O zi potrivita pentru odihna, pentru activitate fizica si sportiva, pentru competitii. Daca aveti copii, petreceti ziua cu ei si este cazul sa va amintiti promisiunile facute. O singura restrictie - achizitii costisitoare. Nu incercati sa fiti iertata prin cadouri.

Taur

O perioada care indeamna la odihna. Sunt favorizate doar activitatile care nu reclama eforturi majore. Este posibil sa intalniti un prieten vechi, sa calatoriti, sa mergeti la un restaurant care v-a placut. Asteptati vesti importnte, incercati sa primiti raspuns la intrebarile care va ingrijoreaza. Nu incercati sa mergeti impotriva cursului. In relatii, fie ele personale sau de serviciu, nu este cazul sa cereti socoteala sau explicatii. Daca insistati, refuzand sa ascultati punctul de vedere al interlocutorului, este posibil un conflict.

Gemeni

Trebuie sa umpleti un gol, trebuie sa reparati o greseala comisa in trecut. Poate va trebui sa reveniti asupra unui subiect, tema, sa restituiti o datorie, sa indepliniti o promisiune. Veti descoperi ceva interesant, plahuri vechi, preocupari vechi. Se formeaza o situatie pe termen lung, iar dumneavoastra trebuie sa extindeti proiectul la care lucrati, evitand, totodata, o interactiune dramatica cu altii. Daca v-ati suprasolicitat in ultimul timp, starea de sanatate isi va spune cuvantul. Ceva va deveni ultima picatura. Asigurati organismului o odihna si relaxare totala.

Rac

Aveti grija la bani! Nu trebuie sa ridicati problema mostenirii, a impartirii averii, a partajului. Daca in relatiile personale a intervenit o stare de criza, exista riscul unui divort, a unei despartiri. Incercati sa nu complicati lucrurile, dar nu fugiti de momente importante care apar in contactul cei persoane foarte importante pentru dumneavoastra. Cineva din anturajul dumneavoastra joaca un rol util, orientandu-se spre drumul corect. Va asteapta o saptamana incarcata si, de aceea, acordati suficient timp treburilor casnice.

Leu

Un moment bun pentru intalniri cu oameni cu influenta, cu inteleptul familiei, cu sponsorii. Poate a venit timpul unei hotarari importante, care se pregateste de mult. Fiti receptivi la tot ceea ce se intampla spontan. Incercati sa nu incalcati regulile jocului, straduiti-va sa faceti totul ireprosabil. O zi potrivita pentru a consulta un medic, pentru analize de rutina.

Fecioara

Este cazul sa va amintiti de ceva. De actualitate sunt planurile mai vechi. Unele dintre ele s-ar putea dovedi depasite, dar vor dobandi alt sens si perspective. Nu consumati timpul pe fleacuri. Daca sunteti in concesiu, folositi aceasta zi pentru o odihna pasiva, nu va chinuiti cu dietele. Este folositor un masaj, proceduri acvatice. Daca aveti programare la medic este foarte bine. Vesti din departare v-ar putea influenta planurile pentru urmatoarele zile.

Citeste AICI horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop