Horoscop zilnic 12 septembrie: Taurii sunt sfătuiți să acorde o atenție sporită afacerilor

11 Sep 2017

Berbec

Vocea interioară vă conduce spre niște concluzii foarte juste, greu acceptabile rațional. Un proiect care ar putea aduce bani vă dă de gândit.

Taur

Să nu te aștepți ca azi să meargă totul conform planurilor tale. Acordă o atenție sporită afacerilor, achizițiilor și relațiilor bancare !

Gemeni

Nota predominantă a zilei va fi dinamismul. Fii atent să nu devii obositor cu ceilalți. Astrele te sfătuiesc să fii mai tolerant cu ceilalți.

Rac

Ai o nevoie sporită de liniște și intimitate. De aici orientarea spre cămin și treburi casnic. Bucură-te de această atmosferă și de cei apropiati.

Leu

Începând de azi se va accentua înclinația spre excese de tot felul. Atenție mare la lipsa de odihnă, care îti va afecta starea de spirit și concentrarea.

Fecioară

Punctul tău forte este astăzi puterea de convingere. Poți obține cu ea multe, mai ales capital de încredere. Iar acesta e o investiție pe termen lung.

Balanță

Cineva te va dezamăgi prin lipsa de seriozitate. Nu e cazul sa dramatizezi,măcar afli cu cine ai de-a face ! Nu mai acorda încredere oricui.

Scorpion

Lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună la serviciu unde vei fi promovat la un nivel superior de decizie. Vor veni la pachet însă și niște inconveniente.

Săgetător

Pași mici dar siguri într-o relație romantică. Savurează-ți victoria pe îndelete ! Acordă mai mult timp persoanei iubite și vei fi fericit.

Capricorn

Ești în plină formă și debordezi de fantezie. Cu siguranță iți vei înveseli anturajul și-i vei susține moral pe toți cei care au nevoie de asta !

Vărsător

Te tentează o schimbare de decor sau o călătorie. E vorba de nevoia de a evada din rutină și chiar e cazul  să întreprinzi ceva în acest sens. 

Pești

Ești puțin apatic azi, dar cald și deschis la dorințele celorlalti. O noutate la care nu te aștepti, o să te amuze. O zi excelentă!

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017. Urmează două zile furtunoase! Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017. Urmează două zile furtunoase!
Horoscop săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie. Leii au planuri promițătoare Horoscop săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie. Leii au planuri promițătoare
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Participau la deshumarea unui băiețel. Toți au leșinat când au deschis sicriul. Ce au găsit în el
Libertatea.ro Oana Roman a răbufnit! L-a făcut ou și cu oțet pe C.T Popescu. Vai, ce a fost la gura ei
A1.ro Cazul care face înconjurul lumii. Fetiţa a cărei inimă bate în afara pieptului. Imagini incredibile!
IncomeMagazine.ro A fost dezlegat misterul pe de Insula Pastelui!