Horoscop zilnic 11 august: Vărsătorii vor primi un cadou de la persoana iubită

10 Aug 2017

Berbec

Vă lăsați pradă primului impuls și renunțați la toate negocierile, chiar dacă asta implică îmbunătățirea relațiilor parteneriale.

 

Taur

Situația financiară se îmbunătățește brusc. Aveți șanse  de succes în plan sentimental și social. Este o zi favorabilă comunicării.


Gemeni

Ați putea achita un sejur într-o stațiune de agrement și să petreceți împreună cu persoana iubită clipe de neuitat departe de casă.

Rac

O să prindeți din zbor o ofertă de muncă tentantă sau un post de conducere și să faceți un salt uriaș în carieră. Profitați de această oportunitate.


Leu

S-ar putea să recuperați o sumă de bani importantă și să ieșiți cu prietenii la o terasă sau chiar la malul mării.O zi perfecta.

 Fecioară

Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor finaciare, dar vă recomandăm să evitați speculațiile de orice fel, în caz contrar veți avea de suferit.


Balanță 

Capacitatea de comunicare este astăzi la cote înalte. Prin urmare este o zi bună pentru negocieri în afaceri și pentru chestiuni familiare.

Scorpion

O călătorie în interes profesional v-ar putea prilejui o realizare deosebită. Trebuie să aveți răbdare și să evitați discuțiile contradictorii.

Săgetător

Veți lua o decizie importantă în privința relației cu persoana iubită. Puteți să vă bazați cu încredere pe intuiție.

Capricorn

Aveți șansa să finalizați o lucrare în care ați investit mult timp și efort. Discuțiile în contradictoriu cu șefii ar putea să vă indispună.

Vărsător

Este posibil să primiți un cadou de la persoana iubită. O veste plăcută v-ar putea determina să vă modificați programul de astăzi.

Pești
O ieșire în doi v-ar ajuta să vă deconectați de la problemele cotidiene și să vă faceți noi planuri de viito

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop 22 mai 2018. Peștii vor avea o călătorie profitabilă Horoscop 22 mai 2018. Peștii vor avea o călătorie profitabilă
Horoscop zilnic 22 mai 2018: Gemenii sunt romantici cu persoana iubită Horoscop zilnic 22 mai 2018: Gemenii sunt romantici cu persoana iubită
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro LOTO. Ce au văzut telespectatorii în timpul tragerii la LOTO 6/49. Show erotic în direct și în reluare VIDEO
Libertatea.ro Anastasia a murit la doar 14 ani, în condiții cumplite. Familia e împietrită de durere
A1.ro Nu ai loc de muncă? Statul îţi dă 40.000 de lei. Iată cum îi poţi obţine!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?