x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 11-17 decembrie. Săptămână agitată

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie. Săptămână agitată

07 Dec 2017   •   18:37
Horoscop săptămâna 11-17 decembrie. Săptămână agitată

Berbec

Săptămâna aceasta va fi dedicată familiei. Au nevoie de atenţie şi de ajutor din partea ta, iar tu nu refuzi să le oferi tot ce ai. Cu toate acestea, ai şi nişte probleme cruciale la locul de muncă, motiv pentru care vei fi, în general, tensionat.

Taur

Săptămâna aceasta te relaxezi. După atâta haos, relaxeara aceasta este tot ce aveai nevoie. Vei petrece mult timp cu prietenii, pe care i-ai cam ignorat în ultima vreme. În weekend, îţi doreşti să petreci mai mult timp singur.

Gemeni

Totul a mers atât de bine în ultima vreme, însă luni şi marţi lucrurile se precipită. Nu înţelegi de ce oamenii din jurul tău trebuie să fie atât de complicaţi. Discută deschis cu oamenii cu care intri în contact şi faţă de care simţi tensiune.

Rac

De la începutul săptămânii, te gândeşti doar la relaxare.Vrei să mergi la pescuit, la o cafenea, la munte, oriunde, dar numai în casă nu îţi doreşti să stai. Este de înţeles de ce vei fi agitat toată săptămâna. Weekendul vine, însă, cu toată relaxarea dorită.

Leu

Eşti în centrul atenţiei, motiv pentru care eşti în extaz, însă încearcă să nu ignori responsabilităţile. Spre mijlocul săptămânii, tot mai mulţi oameni vin la tine pentru a-ţi cere sfaturi, deşi nu te simţi în măsură să le oferi. Ai nevoie de linişte şi de nimic altceva.

Fecioară

Toată munca grea pe care ai depus-o îţi este răsplătită în această săptămână. Eşti plin de energie şi te simţi în formă din toate punctele de vedere, iar acest lucru se vede din modul în care acţionezi. În weekend, te bucuri de succes.

Balanţă

În această săptămână eşti foarte echilibrat. Îţi doreşti să te distrezi, ceea ce şi faci, dar ai şi mult chef de muncă, fapt care se materializează în proitecte importante. Eşti agitat şi atragi atenţia asupra ta, nu-i de mirare că, spre sfârşitul săptămânii, apare o persoană specială în jurul tău.

Scorpion

La începutul acestei săptămâni, te concentrezi pe afaceri. Vrei să duci la bun sfârşit nişte planuri mai vechi, aşa că mintea ta se concentrează doar pe muncă. Începând cu ziua de miercuri, atenţia ta se concentrează pe familie, căci se întâmplă ceva important.

Săgetător

În materie de comunicare, aceasta este săptămâna ta. Reuşeşti să ajungi la inimile tuturor celor cu care intri în contact şi să obţii absolut tot ce îţi propui, în special miercuri. În weekend, vrei să pleci într-o aventură, poate să faci un traseu montan.

Capricorn

Nu eşti genul de persoană care să tânjească după recunoaştere din partea celorlalţi, însă devine frustrant că nu primeşti apreciere nici măcar din partea persoanelor apropiate. Discută deschis despre ce te deranjează şi o să se rezolve totul.

Vărsător

Eşti foarte agitat, iar toţi oamenii care oscilează în jurul tău te obosesc foarte rău. Vrei nişte momente de linişte, în care să te poţi gândi la toate lucrurile pe care ţi le doreşti. Miercuri, energia pozitivă îţi revine şi eşti din nou sufletul petrecerii.

Peşti

Ai mulţi prieteni şi este momentul să le ceri o favoare. Nu obişnuieşti să ceri ajutor, însă te simţi la ananghie, pentru că ai o mulţime de lucruri de făcut. Tot ce îţi doreşti este să vorbeşti deschis cu cineva, fără să-ţi fie teamă că vei fi judecat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 11-17 decembrie