x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 30/31 august 2014. Balanţele primesc bani dar au şi cheltuieli mari

Horoscop de weekend, 30/31 august 2014. Balanţele primesc bani dar au şi cheltuieli mari

29 Aug 2014   •   21:45
Horoscop de weekend, 30/31 august 2014. Balanţele primesc bani dar au şi cheltuieli mari
Berbec
Sunt zile bune pentu a-ti verifica bugetul de venituri si cheltuieli comun cu partenerul de viata, cu rudele sau colaboratorii profesionali. De asemenea este bine sa ai in vedere achitarea facturilor sau altor datorii. Posibil sa traversezi o perioada in care sa fii nevoit sa cheltuiesti ceva mai mult pe mofturile celor apropiati. Tine o evidenta stricta si evita sa te lasi santajat emotional de catre ceilalti. Nu se recomanda investitiile pe termen lung.

Taur

Relatiile parteneriale sunt foarte rascolite. Exista tensiuni de multa vreme si nemultumiri, atat din partea ta, cat si din partea celorlalti alaturi de care esti implicat in diverse activitati personale sau profesionale. Recomandabil este sa fii realist, sa renunti la combinatiile care nu iti mai sunt de folos si sa te retragi din prim-planul partenerial cu demnitate si increderea ca faci bine ceea ce faci. Ai rabdare, pentru ca Universul iti pregateste alte contexte parteneriale mult mai benefice.

Gemeni
Finalul acesti saptamani este potrivit activitatilor de rutina ale gospodariei. Totusi esti tentat sa iti continui activitatea profesionala de la serviciu. Fii prudent, intrucat organsimul iti este obosit, avand nevoie de repaos. Posibil sa se accentueze afectiunile legate de sistemul renal, dar cu putin efort, bunavointa si odihna vei depasi totul cu bine. Pe cat posibil evita terapiile alopate si consultatiile medicale.

Rac
Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti dau mult de furca zilele acestea. Nemultumirile existente in acest segment de viata te pot duce cu gandul la a te indeparta de cei dragi. Provocarea momentului vizeaza schimbarea atitudinii tale fata de iubire, emotii, sentimente. Bine este sa lasi subiectivismul deoparte si sa fii cat mai realist fata de toate tipurile de relatii in care esti implicat decamdata.

Leu
Sunt zile favorabile treburilor domestice si relationarii cu membrii familiei. Cu toate ca exista tensiuni, conflicte in acest segment de viata, ai suficienta forta si intelepciune sa le aplanezi. Esti tentat sa te gandesti la o schimbare de locatie sau macar in cea existenta sa realizezi imbunatatiri majore. Bine este sa tii cont si de sfaturile sau nevoile celor dragi, chiar daca pe moment iti displace ceea ce iti propun acestia.

Fecioara
Se pare ca acest weekend iti aduce multe calatorii pe distante scurte, fie pentru a-ti rezolva chestiuni personale, fie pentru a vizita o ruda sau un prieten drag. Recomadanil este sa iti firea, deoarece exista tendinta de a fi prea critic la adresa celorlalti. Comunicarea este incarcata de emotii si subiectivism, asa incat evita deciziile sau promisiunile. Ofera-ti sfaturile si ajutorul numai la cererea expresa a celorlalti.  

Balanta
Se intrezaresc cheltuieli majore zilele acestea pe de o parte. Însă pe de alta parte este posibil sa primesti bani sau alte favoruri din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca. De asemenea vin informatii interesante vizavi de conditii de lucru noi, care vor atrage dupa sine si alta salarizare. Recomandabil este sa tii cont de cele aflate si sa iti alcatuiesti un plan financiar, care sa includa economii si cheltuieli minime, pe strictul necesar.

Scorpion
Ai multa energie la sfarsitul acestei saptamani. Astfel, starile tale de spirit sunt fluctuante si foarte usor poti intra in conflict cu cei din jur. Este bine sa te ocupi doar de treburile tale personale si sa relationezi cat mai putin cu altii. Iti sunt favorizate masajele, baile aromatice, organziarea garderobei si a programului pentru saptamana urmatoare. Ingrijeste-ti mai mult sanatatea si imaginea publica.

Sagetator
Sunt momente prielnice pentru odihna, relaxare in aer liber, analizarea tuturor planurilor tale de viata. Esti introvertit, tacut fata de ceilalti, dar foarte vorbaret cu propriul tau suflet. Este bine sa te retragi departe de forfota cotidiana si chiar sa te ocupi pe indelete de tine. Posibil ca neplacerile uro-genitale sa ia amploare. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista un risc crescut de erori. 

Capricorn
Esti inconjurat de prieteni. Relatiile cu aceste persoane sunt tensionate, existand posibilitatea sa te desprinzi definitv de unele. De asemenea, persoanele care pana nu demult te sustineau in demersurile tale socio-profesionale, acum isi pot retrage sustinerea din varii motive. Totusi, dialogurile din aceste zile iti pot aduce multe lamuriri vizavi de imaginea ta publica si de rolul pe care il joci in plan profesional. Tine cont de unele sfaturi.

Varsator
Esti foarte activ in plan socio-profesional la finalul acestei saptamani. Fie ca participi la reuniuni familiale, fie profesionale, toata lumea iti va sorbi cuvintele si urmari fiecare gest. Fii prudent, deoarece exista risc marit de a intra in conflicte pe termen lung cu autoritatile, atat cele din familie, cat si cele oficiale de la locul de munca sau din zona in care locuiesti si iti desfasori activitatea cotidiana. Prin tot ce faci iti construiesti o alta imagine publica si un nou statut.

Pesti
Posibil sa iei legatura cu cineva aflat in strainatate sau sa te preocupe mult calatoriile indepartate. Exista sanse sa calatoresti sau macar sa alcatuiesti planuri bune in acest sens. De asemenea, tot ce tine de instruirea ta personala si profesionala ai putea imbunatati, daca iti vei propune abordarea unor cursuri de lunga durata, mai mult sau mai putin desfasurate intr-un cadru oficial. Bucura-ti sufletul vizitand o expozitie de arta, un targ de sezon sau o gradina botanica.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Te-ar putea interesa și
Tot ce trebuie să știi despre DEOCHI! Cum se ia? Cum se vindecă? DESCÂNTECE!
Cum alungăm GHINIONUL? Ce trebuie să aruncăm din casă?
Femeile SEXY ale zodiacului
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×