x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 20 - 21 ianuarie. Taurii se confruntă cu conflicte interioare

Horoscop de weekend, 20 - 21 ianuarie. Taurii se confruntă cu conflicte interioare

19 Ian 2018   •   18:56
Horoscop de weekend, 20 - 21 ianuarie. Taurii se confruntă cu conflicte interioare

Berbec

Prima parte a weekendului este doar despre tine. Te gândești la moduri prin care îți poți pune ideile în aplicare și petreci din ce în ce mai mult timp cu persoanele importante din viața ta. Weekendul se sfârșește cu toată atenția ta concentrată asupra problemelor celor din jur.

Taur

Este momentul să te relaxezi și să îți pui la punct conflictele interioare. Ai multe întrebări cărora nu le-ai găsit răspuns încă, iar atenția ta se concentrează în această direcție. În acest weekend, iei o pauză de la problemele celorlalți și te axezi pe dezvoltarea personală.

Gemeni

Petreci mult timp cu familia. Te bucuri că reușești, în cele din urmă, să le aloci timpul pe care îl merită atât de mult. Le asculți problemele și suferințele și le oferi cele mai bune sfaturi ale tale. Timpul petrecut în compania familiei te ajută să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Rac

Lași lucrurile să decurgă de la sine, ceea ce înseamnă că ai scăpat de presiunea pe care ai simțit-o în ultima vreme. Nu ratezi nicio ocazie de a te distra și îți dai seama cât de mult ți-au lipsit astfel de momente petrecute cu prietenii. Gândiți-vă la o viitoare călătorie.

Leu

Este un weekend destul de stresant pentru tine, deoarece nu îți poți lua gândul de la bani. Te gândești cum poți trece de problemele financiare cu care te confrunți și îți dorești să scapi cât mai repede de astfel de griji. Vorbește cu cineva apropiat despre problemele pe care le ai.

Fecioară

Toți cei din jurul tău îți acordă atenție, iar acest lucru te va umple de energie pozitivă. Ești gata să pornești într-o aventură. De fapt, simți că ești pregătit de orice. Cu toate acestea, nu ignora semnele oferite de corp. Extenuarea poate duce la complicații grave.

Balanţă

Petreci mult timp cu prietenii. Discutați despre toate lucrurile care vă trec prin cap, iar aceste conversații vă duc cu gândul la o afacere pe care o puteți începe împreună. Aceste discuții care par neimportante la prima vedere, pot fi o rampă de lansare pe plan profesional.

Scorpion

Nu îți poți acorda puțin timp de relaxare, căci există unele probleme de comunicare în interiorul familiei, iar de aici până la conflicte este doar un simplu pas. Ascultă părerile celor din jurul tău, iar aceste conflicte vor dispărea la fel de repede precum au apărut.

Săgetător

O să ai parte de unele discuții în contradictoriu cu prietenii. Încearcă să mai renunți la orgoliu și să te concentrezi și pe ceea ce spun prietenii tăi. Ești stresat, iar acest lucru este foarte vizibil. Spre sfârșitul weekendului, energia pozitivă revine, iar conflictele dispar.

Capricorn

Ești extenuat și, deși îți dorești să mergi la o petrecere cu prietenii tăi, ar trebui să te gândești mai bine. Acordă mai mult timp odihnei, relaxează-te și lasă lucrurile să decurgă de la sine. Urmează o săptămână plină de provocări.

Vărsător

Petreci timp cu partenerul de viață, motiv pentru care optimismul este prezent pe tot parcursul weekendului, în ciuda faptului că se mai ivesc și conflicte minore. Îți faci planuri de viitor cu partenerul și pui la cale lumea. Te simți bine și reușești să te relaxezi cu adevărat.

Peşti

Simți că cei din jurul tău nu îți acordă suficientă atenție, chiar dacă acest lucru nu este adevărat. Ești cuprins de gelozie în acest sfârșit de săptămână și îți dorești ca lumea să te privească cu mai mult respect. Încearcă să fii mai înțelegător cu cei din jurul tău.

 

×