x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19 - 20 mai. Taurii îşi exersează noile aptitudine

Horoscop de weekend, 19 - 20 mai. Taurii îşi exersează noile aptitudine

18 Mai 2018   •   19:00
Horoscop de weekend, 19 - 20 mai. Taurii îşi exersează noile aptitudine

Horoscop Berbec

În acest weekend te concentrezi pe partea financiară. Te gândeşti la unele idei de afaceri pe care îţi doreşti să le pui în aplicare şi la modurile în care le poţi pune în practică.

Horoscop Taur

Ai învăţat unele lucruri noi despre tine, iar acum este momentul să îţi exersezi noile aptitudini, să îţi pui la încercare talentele şi să faci mai mult din ceea ce îţi place.

Horoscop Gemeni

Weekendul acesta îl dedici prietenilor. Nu ai mai stat de mult cu ei, iar acum este momentul să vă distraţi ca pe vremuri. Vei avea un weekend nebun.

Horoscop Rac

Înveţi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă, iar acest nou mod te ajută să înţelegi tot ceea ce se întâmplă mult mai complex. Weekendul acesta te axezi pe complexitate.

Horoscop Leu

Se anunţă oportunităţi pe zona de carieră, iar acest lucru te bucură nespus. Îţi doreşti să faci de mult o schimbare în ceea ce priveşte zona profesională, iar acum dorinţa ţi se îndeplineşte.

Horoscop Fecioară

Eşti expus la experienţe destul de neplăcute, însă reuşeşti să le gestionezi şi să treci peste cu succes. La sfârşitul weekendului poţi spune că ai învăţat lucruri noi.

Horoscop Balanţă

O să primeşti o sumă de bani din partea unor rude, însă încearcă să nu te apuci să îi arunci în stânga şi-n dreapta până nu îţi faci o listă clară cu ceea ce ai de făcut.

Horoscop Scorpion

Petreci mare parte din weekend la locul de muncă, aşa că nu prea se pune problema petrecerilor cu care te-ai obişnuit. Cu toate acestea, reuşeşti să duci la bun sfârşit proiecte mai vechi.

Horoscop Săgetător

Te exprimi liberi şi faci absolut tot ce îţi trece prin cap. Nu eşti dispus să faci compromisuri, iar toată energia asta pozitivă pe care o ai te ajută să ai un sfârşit de săptămână grozav.

Horoscop Capricorn

Weekendul acesta este despre familie. Petreci timp în compania celor dragi şi porţi conversaţii interesante cu aceştia. Creativitatea va fi prezentă tot timpul.

Horoscop Vărsător

Îţi doreşti să faci unele schimbări, aşa că începi prin a redecora. Petreci mare parte din timp în casă, transformându-ţi spaţiul într-un loc mult mai prietenos.

Horoscop Peşti

Abilităţile tale intelectuale şi comunicaţionale sunt pregătite, aşa că eşti gata să duci la bun sfârşit orice problemă cu care te confrunţi tu sau prietenii tăi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 19-20 mai