Horoscop de weekend, 13-14 ianuarie 2018. Weekend cu conflicte pentru vărsători

12 Ian 2018

Berbec

Acest sfârșit de săptămână te prinde curpins de gelozie. Simți că persoane de lângă tine nu îți acordă suficientă importanță, însă această perspectivă a ta se va schimba. Încearcă să înțelegi că nu poate petrece tot timpul cu tine.

Taur

Te gândești doar la carieră, în acest sfârșit de săptămână. Nu te poți concentra pe altceva, nici măcar atunci când prietenii te invită să te relaxezi. Ai muncit mult și te deranjează faptul că rezultatele întârzie să apară. Amintește-ți că weekendul este pentru relaxare.

Gemeni

Acest weekend este dedicat familie. Nu ai mai stat de mult cu familia, iar acest timp de calitate pe care îl petreci te va ajuta să te relaxezi complet. Atmosfera prietenoasă în care te afli te va încărca cu energie pozitivă.

Rac

Acest sfârșit de săptămână este doar despre distracție. Ai tot felul de idei legate de modul în care ar trebui să te bucuri de acest timp liber, însă cel mai bine ar fi să te lași purtat de moment. Ești tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Leu

Acorzi mult timp problemelor financiare. Te tot gândești cum ar trebui să rezolvi aceste lucruri cât mai repede. Cu toate acestea, nu ratezi să petreci timp cu familia, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propriile puteri.

Fecioară

Acest weekend este doar despre distracție. Ești în centrul atenției și profiți de acest lucru. Simți că aceasta este pauza de care aveai nevoie, iar toată energia pe care ai păstrat-o pentru astfel de momente, iese la iveală acum.

Balanţă

Discuți cu prietenii despre un proiect mare la care v-ați tot gândit în ultima vreme. Îl puneți pe foaie și vă gândiți la moduri prin care ați putea să-l puneți în aplicare. Dacă faceți totul cum trebuie, beneficiile nu vor întârzia să apară.

Scorpion

O să ai parte de unele probleme în familie. Nu îți face griji, căci este vorba de conflicte minore care pot fi rezolvate, dacă vă asculați cu atenție. Situația neplăcută va fi rezolvată cu calm, iar duminică energia pozitivă, specifică familiei, va reapărea.

Săgetător

Fiecare weekend al tău se concentrează pe distracție, însă de această dată vor apărea și unele conflicte cu prietenii, conflicte legate de percepțiile diferite. Fă unele compromisuri și lasă-le șansa să planifice o excursie.

Capricorn

Nu ratezi nicio oportunitate de a te distra. Cu toate acestea, în aceast weekend te simți mai obosit decât în mod normal. Acordă mai mult timp odihnei, căci vine o nouă săptămână plină de încercări.

Vărsător

Vor exista unele conflicte cu partenereul de viață, în acest sfârșit de săptămână. Discutați despre lucrurile care vă deranjează și totul va fi mai ușor decât v-ați imaginat. Nu va lipsi nici distracția din acest weekend.

Peşti

Vei avea parte de un weekend liniștit, cu plimbări prin parc, filme, băi lungi și calde și mult timp petrecut în pat. Vrei să petreci mai mult timp de acest fel pentru a-ți încărca bateriile. Odihna este tot ce ai nevoie pentru a te simți bine acum.

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 19 martie 2018: Berbecii iau decizii importante în plan sentimental Horoscop zilnic 19 martie 2018: Berbecii iau decizii importante în plan sentimental
Horoscop de weekend, 17 - 18 martie. Berbecii sunt copleşiţi de frică Horoscop de weekend, 17 - 18 martie. Berbecii sunt copleşiţi de frică
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Era atât de beat încât și-a adăugat toate amicele într-un grup de Whatsapp și le-a trimis un mesaj. Răspunsul bizar pe care l-a primit după câteva minute
Libertatea.ro Lora, pozată goală pușcă. Detaliul din imagine care a atras atenția
A1.ro Avertisment METEO fără precedent. Autoritățile îndeamnă lumea SĂ NU IASĂ DIN CASE: „Ce se va întâmpla în URMĂTOARELE ZILE nu e ceva obișnuit!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?