Horoscop de weekend 10-11 februarie. Taurii sunt agitați

09 Feb 2018

Berbec

Nu simți că vrei să faci parte dintr-un grup, în acest sfârșit de săptămână. Preferi să petreci timp singur, pentru a reuși să te relaxezi cu adevărat. În ceea ce privește viața amoroasă, vrei să iei o pauză de la toate dramele din ultima perioadă.

Taur

Ești agitat, iar frustrarea nu întârzie să apară, chiar dacă problema în cauză este una minoră. Deși starea ta de spirit nu este tocmai una pozitivă, reușești să cunoști oameni noi cu care ai multe lucruri în comun.

Gemeni

În acest sfârșit de săptămână te situezi în mijlocul prietenilor și al familiei, fapt care îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână. Unele dintre persoanele cu care vei interacționa își vor dori să te cunoască într-un mod mai personal.

Rac

Vrei să faci o mulțime de lucruri, chiar dacă pentru unele nu ai cunoștințele sau aptitudinile necesare. Nu putem să fim buni la toate, așa că ar trebui să te mai relaxezi. Stresul apare în calea ta din motive lipsite de importanță.

Leu

Începi o nouă activitate, care este atât creativă, cât și competitivă, motiv pentru care te simți motivat să dai tot ce ai mai bun din tine. Toată atenția ta se îndreaptă spre această nouă activitate, iar primele câștiguri încep să apară duminică.

Fecioară

Există o soluție simplă să eviți stresul care te înconjoară acasă: ieși afară. Încearcă să petreci cât mai mult timp în aer liber, pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a găsi răspunsuri la întrebările care te frământă de mult timp.

Balanță

Încearcă să îți calculezi bine cuvintele pe care le arunci în acest weekend, căci este posibil să te confrunți cu unele conflicte. Modul în care comunici cu persoanele din jurul tău este foarte important, pentru că îți va ghida starea de spirit din acest sfârșit de săptămână.

Scorpion

Evită discuțiile despre bani și, de asemenea, toate cheltuielile lipsite de sens. În ceea ce privește dragostea, lucrurile stau foarte bine. Petreci timp de calitate cu persoana de lângă tine, iar stabilitatea pe care ți-o oferă te ajută să privești lucrurile cu calm.

Săgetător

Acest weekend este despre sport. Ai multă energie pe care nu vrei să o irosești pe lucruri mărunte, motiv pentru care exercițiile fizice sunt tot ce ai nevoie. Duminică, optimismul își face simțită prezența, iar lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine.

Capricorn

Lasă problemele minore să treacă, nu le acorda prea multă atenție. Modul tău analitic de a fi îți îngreunează puțin această decizie. Încearcă să vorbești cu oamenii dragi ție despre problemele pe care le ai, pentru a putea să te relaxezi, în cele din urmă.

Vărsător

Situația ta financiară arată destul de bine, motiv pentru care nu te dai înapoi de la nimic. Încearcă să fii chibzuit, totuși. Nu ai nevoie de toate lucrurile alea pe care vrei să le cumperi. Duminică, îți concentrezi toată atenția asupra unei anumite persoane.

Pești

Vrei să faci o schimbare de look, de aceea cheltuiști destul de mulți bani pe haine și pe o tunsoare nouă. Nu e nimic rău în asta, meriți să te răsfeți după o săptămână agitată. Optimismul va fi din nou prezent, când vei începe să te simți din nou bine în pielea ta.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 20 februarie 2018: Balanțele sunt sfătuite să nu se piardă cu firea Horoscop zilnic 20 februarie 2018: Balanțele sunt sfătuite să nu se piardă cu firea
Zodiile, nascute pentru fapte mari! Zodiile, nascute pentru fapte mari!
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro S-au cunoscut intr-un bordel, s-au casatorit si erau fericiti pana cand totul s-a aflat! Un instalator a intrat in casa lor si a descoperit nenorocirea - Ce ii facuse sotul femeii e de domeniul SF
Libertatea.ro Traian Băsescu urmează să devină din nou bunic. Mesajul transmis de fostul președinte
A1.ro "Actorul Sylvester Stallone a murit!" Adevărul despre știrea care face înconjurul lumii
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?