Horoscop: Ce zodii sunt statornice și iubesc cu pasiune!

13 Ian 2018

Relațiile pe termen lung sunt o reponsabilitate imensă și nu vor reuși decât dacă ambele părți sunt destul de mature încât să depună efortul de a repara greșelile și de a trece peste micile neînțelegeri. Nu toată lumea este făcută pentru astfel de relații, sau cel puțin nu orice moment este propice unei astfel de alegeri.

 

Zodiile au cele mai lungi relații și iubesc cu pasiune.

TAUR
Nativii acestei zodii sunt statornici și demni de încredere. Atunci când intră într-o relație sunt foarte devotați partenerului și vor face asta să fie evident! Nu le place schimbarea și sunt adepții sentimentelor (și gesturilor!) mari.

Da, sunt atrași de stabilitate, dar asta nu înseamnă că sunt parteneri plictisitori! Taurii sunt una dintre cele mai senzuale zodii! Mereu în căutarea senzațiilor tari și a lucrurilor noi și inovative, partenerii din zodia Taur te vor face să te simți extraordinar în fiecare zi!

RAC
Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor, de aceea sunt și mari adepți ai sincerității și comunicării! Pentru că nu s-au temut niciodată să spună ceea ce simt, își vor încuraja partenerul să facă același lucru – și am stabilit deja că o bună comunicare este pilonul de bază al unei relații reușite!

FECIOARĂ
Cei născuți în zodia Fecioară sunt excelenți la găsirea soluțiilor de orice fel. Abordările lor metodice nu dau greș nici în domeniul amoros așa că vor face totul pentru a duce relația la cel mai înalt nivel, informează elle.ro.

Fecioarele sunt persoane care adoră să lucreze în echipă, iar o relație pe termen lung se bazează în întregime pe buna întelegere și lucrul în echipă! Chiar dacă certurile nu vor întârzia să apară (pentru că știm cu toții că perfecționiștii vor fi deranjați și de detalii minore), rezutatul final va fi cu adevărat fără cusur!

BALANȚĂ
Ce zodii au cele mai lungi relații? Balanțele pur și simplu ADORĂ relațiile lungi! Sunt atrași de armonie iar răbdarea este una dintre virtuțile cu care sunt înzestrați din plin. Nu se dau înapoi de la a-și exprima clar vulnerabilitățile și așteptările, fapt care face comunicarea în cuplu să fie extrem de facilă!

Când un nativ al zodiei se implică într-o relație va vrea atât de mult să funcționeze încât va face tot ce îi va stă în putință pentru binele cuplului. Sunt genul de oameni care prețuiesc înțelegerea, motiv pentru care vor face eforturi pentru fericirea partenerului lor! Iubesc stabilitatea și nu se vor depărta niciodată fără vreun motiv foarte (serios, foarte, foarte) întemeiat.

Ultima oră
Alte titluri din: Horoscop
Horoscop zilnic 27 aprilie 2018: Săgetătorii sunt pe cale să-şi găsească sufletul pereche Horoscop zilnic 27 aprilie 2018: Săgetătorii sunt pe cale să-şi găsească sufletul pereche
Horoscop zilnic 26 aprilie 2018: Peştii au şanse financiare spectaculoase Horoscop zilnic 26 aprilie 2018: Peştii au şanse financiare spectaculoase
Mai multe titluri din: Horoscop
Antena3.ro Părintele Arsenie Papacioc: Cel mai mare păcat pe care îl fac oamenii când merg la mare
Libertatea.ro 'Am făcut sex în depozit. Când am ieșit, soțul meu tocmai intra'
A1.ro Un nou caz de pedofilie zguduie România! Un tânăr din Buzău care a abordat un băiat de 12 ani: „Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă!”
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?