x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 27 mai. Racii vor primi vești bune care îi vor lua prin surprindere

Horoscop 27 mai. Racii vor primi vești bune care îi vor lua prin surprindere

27 Mai 2018   •   10:01
Horoscop 27 mai. Racii vor primi vești bune care îi vor lua prin surprindere

Horoscop 27 mai. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de Rusalii. Fecioarele au o lista lunga de probleme de rezolvat, iar Taurii vor avea parte de o zi speciala pentru suflet.

Horoscop 27 mai BERBEC - Nu te simti in apele tale, te incearca unele emotii negative de parca te-ai teme de ceva inca nevazut, inca inexistent, ca o presimtire sumbra. Nu te lasa coplesit de aceasta stare de disconfort emotional, pentru ca, dupa ce totul va trece, vei rāde de sensibilitatea si fragilitatea de care dai dovada. Nu va fi nimic grav, nimic atāt de serios incāt sa merite acest stres si atāta bataie de cap, deci priveste si partea buna a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenta. Nimic nu e atāt de negru pe cāt ti se pare tie in acest moment: zāmbeste!

Horoscop 27 mai TAUR -  Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ti restabili echilibrul emotional, de a-ti face sufletul sa zāmbeasca. Iesi in lume si profita de ocaziile excelente care apar in calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbari majore in viata ta de acum inainte. Treci prin locul potrivit intr-un moment cheie pentru a intālni o persoana care ar putea juca un rol principal in planurile tale viitoare. Iesi in intāmpinarea norocului: nu stii de unde si cānd apare, dar merita sa-l cauti!

Horoscop 27 mai GEMENI -  Ceva iti spune sa mai astepti, sa stai pe loc o vreme si sa nu insisti sa ajungi la un anumit nivel al planurilor incepute. Tine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te incearca pentru ca se vor dovedi a fi folositoare! Daca faci tot posibilul sa obtii ceva cu orice pret, vei regreta aceasta ambitie, pentru ca ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse si, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te asteapta la capat. Intreaba-te de ce nu poti obtine unele lucruri asa cum vrei tu sau atunci cānd vrei tu: inseamna ca nu e pentru tine!

Horoscop 27 mai​​​​​​​ RAC - Vestile bune care sosesc pe neasteptate te iau prin surprindere, dar te fac sa speri si mai mult de la viitor. Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de directie, este mai bine decāt ai fi crezut ca se poate intāmpla, semn ca hazardul sta totusi la baza multor evenimente fericite din viata ta. Planurile indelung concepute si construite nu au rezultate la fel de bune ca cele decise in ultima clipa, ca atare ar fi bine sa te mai lasi, uneori, si la voia intāmplarii, fara sa ai control asupra tuturor detaliilor. Fie ce-o fi!

Horoscop 27 mai​​​​​​​ LEU -  Conflictele care se mai incing in preajma ta nu-si vor arata latura agresiva sau dificila, ci dimpotriva, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefica in viata ta. Asculta-i pe cei care te mai trag de māneca, iti atrag atentia asupra unei posibile erori, te imping de la spate cu o atitudine ceva mai autoritara, pentru ca, daca le urmezi sfaturile, chiar si pe cele care suna a dojana, vei avea numai de cāstigat. Nu-i privi pe critici ca si cum ti-ar vrea raul, ci exact invers: ca si cum te-ar impinge spre cel mai bun lucru pe care il poti face!

Horoscop 27 mai​​​​​​​ FECIOARA -  Nu mai ai timp de nimic altceva decāt de o lista intreaga de sarcini pe care le-ai tot amānat in ultima vreme si nu mai pot astepta. Nu vrei sa intri intr-o luna noua cu atâtea datorii neterminate, de aceea faci un efort azi sa le rezolvi si pe ele. Nu mai ramāne timp si pentru odihna sau distractie, dar nici macar nu ai satisfactia ca ai scapat de aceste sarcini. Chiar daca esti frānt de oboseala, tot consideri ca nu ai facut tot ce trebuia si ca nu ai rezolvat nici jumatate din ce aveai pe lista.

Horoscop 27 mai​​​​​​​ BALANTA -  A sosit momentul demult anuntat al unui final de etapa si desi stiai ca se va intāmpla, tot te ia prin surprindere. Sperai sa se mai prelungeasca asteptarea, sa se mai amāne termenul, dar iata ca timpul este implacabil si vine atunci cānd vrea el cu surprizele cele mai mari. Pe moment, esti debusolat, nu stii incotro s-o apuci, fiind la capatul unui drum dificil si nemaistiind ce ai de facut de acum inainte, dar dupa ce va trece socul momentului, vei incepe sa te reorganizezi si sa iti planifici pasii urmatori. Acum esti in cumpana!

Horoscop 27 mai​​​​​​​ SCORPION - Ceva te tine pe loc, dar nu vrei sa spui nimanui ce te macina, ca sa nu fie gresit interpretat drept un blocaj sau o slabiciune personala. Preferi sa-ti rezolvi singur problema, pe cont propriu, in discretie totala, pentru ca detii toate resursele necesare pentru a face fata acestui impas. Nu are rost insa sa agravezi si mai mult situatia cu lamentari, crize de panica sau suferinte inutile, pentru ca sigur stii foarte bine ce ai de facut. Iti lipseste doar curajul de a porni, pentru ca prea iti gasesti singur defecte in momentele sensibile.

Horoscop 27 mai​​​​​​​ SAGETATOR -  Viata de familie e placuta, te simti bine printre ce dragi pentru ca e liniste, armonie si o atmosfera pasnica ori de cāte ori stati de vorba. Va aduceti cu totii contributia la un proiect de durata, ce necesita rabdare, concentrare si ceva efort, dar cāt timp fiecare vāsleste in acelasi ritm si in aceeasi directie, evolutia e vizibila. Atrage-i si pe ceilalti membri ai familiei in acest proiect, pentru ca place tuturor si toti au ceva de invatat din ceea ce se cladeste in fata voastra.

Horoscop 27 mai​​​​​​​ CAPRICORN - Esti o fire pragmatica, dar daca iubirea se combina si cu interesul, atunci esti un om fericit. Iubesti si cu sufletul, dar si cu mintea, pentru ca nu ai putea iubi pe cineva fara un sfant in buzunar. Astepti dovezi materiale de iubire si simti si tu, la rāndul tau, sa faci gesturi de generozitate din iubire, ca sa-i demonstrezi celuilalt cāt de mult tii la el. Relatia voastra evolueaza pe un teren stabil si promitator, cu mari sanse sa mergeti mai departe impreuna ca o pereche foarte bine inchegata ce pune accent pe un plan comun.

Horoscop 27 mai​​​​​​​ VARSATOR - Este o ocazie buna de a-ti arata valoarea si de a cāstiga respectul tuturor printr-un succes de milioane. E o placere sa iesi la rampa si sa spui ce stii, pentru ca te bazezi pe o experienta bogata acumulata in timp indelungat. Mult asteptata sansa de a te evidentia apare, ca atare profita de ea fara sa stai pe gānduri si fara sa o faci pe modestul. O persoana importanta sta cu ochii pe tine pentru a-ti estimeaza calitatile, pentru ca intentioneaza sa iti faca o propunere interesanta. Nu astepta sa te remarce, arata cine esti.

Horoscop 27 mai​​​​​​​ PESTI -  Astepti cu mult entuziasm un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare pentru ca ai asteptari imense de la el. Te-ai pregatit sufleteste pentru a face fata cu brio acelui moment, de aceea iti doresti sa vina cāt mai repede, pentru ca ii atribui o semnificatie cu totul speciala, ca si cum reputatia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simti ca totul va iesi perfect si gāndirea pozitiva de acum te va ajuta enorm sa transformi acel moment intr-o reusita deplina! Ai vrea sa se intāmple mai repede!


Horoscop oferit de www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 27 mai