x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 23 mai. Sagetatorii au motive de distractie

Horoscop 23 mai. Sagetatorii au motive de distractie

23 Mai 2018   •   07:21
Horoscop 23 mai. Sagetatorii au motive de distractie

Horoscop 23 mai GEMENI: De dragul celor din familie, esti mai implicat si mai dornic de actiune. Faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi mai repede spre ceea ce ei isi doresc cel mai mult.

Horoscop 23 mai RAC: Orice nu spus acum diminueaza sansele de succes, ca atare spune de fiecare data ca poti, ca stii, ca detii toate resursele potrivite pentru ceea ce doresti sa atingi.

Horoscop 23 mai LEU: Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare rabdarea si prudenta in evolutia aceasta pas cu pas.

Horoscop 23 mai FECIOARA: Rareori ai parte de o companie atat de receptiva si de dornica de comunicare ca cea de acum. Profita din plin de buna intelegere din acest mediu.

Horoscop 23 mai BALANTA: Daca iubesti, ierti mai mult, treci mai usor cu vederea, lasi judecatile deoparte. Priveste azi la cei dragi cu mai multa toleranta, fara sa certi si fara sa arati cu degetul. 

Horoscop 23 mai SCORPION: Daca esti sustinut, ai mai mult curaj sa te implici intr-o actiune cu un mare consum de energie. Singur, nu ai avea aceeasi indrazneala de a porni la drum.

Horoscop 23 mai SAGETATOR: Ai motive de distractie, de veselie, acasa. O zi in familie nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta.

Horoscop 23 mai CAPRICORN: Ai un moment de varf in plan financiar ce iti inspira bunstare. Iti arati recunostinta prin gesturi generoase pe care le faci fata de oameni dragi.

Horoscop 23 mai VARSATOR: O noua sansa financiara ar putea aparea acum. La baza acestei sanse de castig se afla o activitate creatoare, placuta, poate si cu o oarecare valoare artistica.

Horoscop 23 mai PESTI: Discuti cu un expert despre posibilitatile pe care le ai la dispozitie intr-un proiect major. Informatiile sale sunt bine documentate, deci tine cont de ele.

Horoscop 23 mai BERBEC: Te simti izolat, singur, neincrezator in fortele proprii, un pic mai pesimist decat de obicei. Lipseste ceva, nu stii exact ce, probabil un motiv de bucurie sau de speranta.

Horoscop 23 mai TAUR: Te simti ciudat in prezenta unei persoane care impune respect prin simpla sa prezenta. Ai ceva de invatat de la ea, despre un domeniu pe care abia acum il descoperi.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 23 mai horoscop