Home Fun

Sex cu vaca. SONDAJ: unu din trei ţărani brazilieni recunoaşte că a făcut sex cu animalele din bătătură

Autor: SîNZIANA STANCU
10 Noi 2011

Un sondaj realizat in randurile taranilor brazilieni a scos la iveala faptul ca 35% dintre ei au recunoscut ca au facut sex cu animale din batatura, de la vaci si iepe pana la pasari, scrie Daily Mail. La studiu au luat parte 492 de tarani brazilieni, cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani. Studiul a fost realizat de o echipa de urologi implicata intr-un program de prevenire a cancerului de penis.

In urma studiului s-a constatat ca barbatii care avusesera contacte sexuale cu animalele lor domestice prezentau un risc dublu de cancer de penis, comparativ cu cei care nu facusera sex cu dobitoacele din ograda. De asemenea, zoofilii se alesesera si cu alte boli prin transmitere sexuala de la aventurile lor erotice cu animalele din batatura. Din esantionul de 492 de barbati care au participat la studiu, 45% dintre ei au facut cancer de penis si au recunoscut ca facusera sex cu animalele lor, iar 59% dintre acestia au avut acest obicei sexual pe o perioada cuprinsa intre 1 si 5 ani, in timp ce 21% au spus ca si-au continuat 'activitatea' mai mult de 5 ani. De asemenea, frecventa actelor sexuale cu animale a variat la subiecti de la zilnic la lunar. Animalele preferate de tarani erau iepele, scroafele, vacile si gainile.

Recomandă
Alte titluri din: Fun
Cea mai dementa cerere in casatorie. Putea sa MOARA! (VIDEO)   EXPLOZIA unei STELE GIGANT, gata sa STEARGA VIATA de pe Pamant   Mai multe titluri din: Fun
Home Fun