O fotografie de pașaport a devenit virală pe internet. Vezi de ce

12 Aug 2017

O femeie din Texas a avut parte de o mare surpriză când și-a văzut noul pașaport, întrucât poza ei era cu mult diferită de realitate. Amuzată, americanca a postat fotografia pe rețelele de socializare și a devenit virală.

Chelsey Ramos și iubitul ei, Reece Lagunas, plănuiau o excursie în Germania, pentru luna septembrie, scrie Huffington Post.

Pentru a putea pleca, tânăra a trebuit să-și facă un pașaport, așa că a trimis cererea pentru pașaport online, alături de o poză atașată.

La câteva săptămâni, Chelsey a primit documentul, însă în poză arăta diferit față de realitate: capul îi era nefiresc alungit și fruntea lățită.

Ultima oră
Alte titluri din: Fun
Premiile ''anti-Nobel'' 2017 au răsplătit studii despre "pisici lichide", crocodili, jocuri de noroc şi didgeridoo Premiile ''anti-Nobel'' 2017 au răsplătit studii despre "pisici lichide", crocodili, jocuri de noroc şi didgeridoo
 Femeia cu gene de 12 cm şi pisica cu cea mai lungă coadă, în ediţia din 2018 a Guinness World Records Femeia cu gene de 12 cm şi pisica cu cea mai lungă coadă, în ediţia din 2018 a Guinness World Records
Mai multe titluri din: Fun
Antena3.ro ANUNȚ de interes public! Ce se va întâmpla cu persoanele care își deranjează vecinii! Anunțul ministrului Carmen Dan
Libertatea.ro Alocații de 200 de lei pentru copii. Ce au decis parlamentarii
A1.ro Majorarea la 200 de lei a alocației pentru copii a fost respinsă! Ministrul Muncii vine cu o explicație revoltătoare!
IncomeMagazine.ro Ce s-ar intampla cu Pamantul daca n-ar exista Jupiter?