x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nu ţi-ai găsit perechea? O poţi găsi uşor pe net. Ce şi cum trebuie să scrii

Nu ţi-ai găsit perechea? O poţi găsi uşor pe net. Ce şi cum trebuie să scrii

31 Iul 2015   •   12:44
Nu ţi-ai găsit perechea? O poţi găsi uşor pe net. Ce şi cum trebuie să scrii

Cine obişnuieşte să intre pe site-uri de întâlniri ar trebui să lase deoparte vechiul 'Oare ne cunoaştem de undeva?' şi să facă apel la umor şi simplitate dacă vrea să intre în contact cu persoana dorită. Lalibre.be a inventariat şase texte care, în astfel de situaţii, merg drept la ţintă.

Potrivit unor sondaje pe această temă, belgienii nu sunt refractari la întâlnirile online: un belgian din doi se declară deschis faţă de acest mod de a face cunoştinţă cu o persoană aflată în afara universului său de sociabilitate. În această vară twoo.com, site de 'descoperiri sociale', i-a chestionat pe utilizatori în legătură cu cea mai bună metodă de a lua legătura cu persoana dorită. Fiindcă atunci când începe o convorbire pe chat, este recomandabil ca primul text să nu dea greş. Site-ul a alcătuit un Top 3 al celor mai bune texte de deschidere, unul pentru bărbaţi şi celălalt pentru femei.

Primul text cu care un bărbat încearcă să atragă atenţia unei femei se referă la bucătărie: 'Gătesc bine. Ce îţi place să mănânci?'. Succesul ar fi asigurat şi cu o nuanţă de umor: 'Chiar vrei să încep cu vreo dulcegărie sau putem trece peste asta?'. Nu ar da greş nici un text care se referă la farmecul celor doi: 'De ce oare oamenii ca lumea nu au ceea ce merită? De exemplu, de ce nu m-am întâlnit până acum cu tine?'.

Concluzia este că nu trebuie ocolite complimentele care par adevărate şi, mai ales, nu trebuie făcute greşeli de ortografie.

Femeile recurg de obicei la simplitate când abordează un bărbat pe un site de întâlniri: 'Salut, ce faci?' este textul cu care încep convorbirea. Ele fac apel şi la propoziţii interogative pentru a vedea dacă interlocutorul este interesat de o conversaţie: 'Mai am doar 7% din baterie şi m-am gândit să îţi scriu. Am făcut bine?', sună un astfel de text. Şi sinceritatea joacă un rol important în ceea ce scriu femeile pe chat când vor să cunoască bărbaţi: 'Salut, pari simpatic. Ce cauţi pe Twoo?' - este prima lor abordare.

Sfatul site-ului de întâlniri este să se pună o întrebare care necesită un răspuns mai bogat decât un simplu 'da' sau 'nu' şi să se caute repede puncte comune. Într-o conversaţie agreabilă nu trebuie să lipsească umorul, încheie lalibre.be.

×