Cum se ucideau vampirii. Vezi ce conţine o trusă cu ustensile din secolul al XIX-lea, scoasă la licitaţie

07 Iun 2012

O trusa cu ustensile de ucis vampirii din secolul al XIX-lea va fi scoasa la licitatie la sfarsitul lunii, informeaza Daily Mail.

Printre instrumentele care omoara creaturile noptii se numara un ciocan de lemn, flacoane de sticla cu apa sfintita, pasta de usturoi si un pistol cu percutie (care a fost inventat in 1830).

Pentru ca vampirii nu puteau intra in contact cu obiecte sacre se foloseau pentru distrugerea lor crucifixe, apa sfintita si matanii. Una dintre cele mai populare modalitati de a ucide un vampir era infigerea unui tarus de lemn in inima sau impuscarea cu gloante de argint sau otel.

Ultima oră
Pe aceeasi temă
Un borfaş ameninţă cu pistolul o fetiţă de patru ani, în timpul unui jaf (VIDEO) Un borfaş ameninţă cu pistolul o fetiţă de patru ani, în timpul unui jaf (VIDEO)
Alte titluri din: Fun
De 30 de ani în gastronomie, în această seară în fața juraților ,,Chefi la cuțite” De 30 de ani în gastronomie, în această seară în fața juraților ,,Chefi la cuțite”
VIDEO - Momentul în care un pui de labrador își arată recunoștița față de salvatorii săi VIDEO - Momentul în care un pui de labrador își arată recunoștița față de salvatorii săi
Mai multe titluri din: Fun
Antena3.ro ”Aproape toată lumea va muri de această boală”. Avertismentul crunt al dr. Monica Pop
Libertatea.ro Iluzia optică ce a pus internetul pe jar. Poți vedea femeia goală din imagine?
A1.ro Cazul care face înconjurul lumii. Fetiţa a cărei inimă bate în afara pieptului. Imagini incredibile!
IncomeMagazine.ro Ce invata soldatii americani despre ARMATA rusa!