Ce a pățit un bărbat care a mâncat cel mai iute ardei din lume

10 Apr 2018

Un bărbat care a mâncat un ardei din soiul Carolina Reaper, considerat cel mai iute din lume, în timpul unui concurs de mâncat ardei iuți de la New York, a ajuns în spital cu dureri atroce de cap.

Durerea de cap de care se plângea bărbatul ajuns la spital a survenit la câteva zile de la momentul în care mâncare ardeiul.

Medicul care s-a ocupat de pacient a avertizat că oricine va suferi dureri de cap după ce vor consuma ardei iuți să se prezinte la medic de urgență.

Asemenea dureri de cap sunt cauzate de îngustarea subită a vaselor de sânge care asigură irigarea creierelui, sindrom reversibil numit vasoconstricție cerebrală.

Bărbatul s-a prezentat la urgență din cauza durerilor cumplite de cap unde i s-au făcut mai multe analize neurologice dar toate au ieșit negative.

La computerul tomograf, medicii au găsit că mai multe artere din creierul bărbatului erau contractate, ceea ce i-a făcut să pună diagnosticul de sindrom de vasoconstricție cerebrală.
 

 

Ultima oră
Alte titluri din: Fun
Oamenii de stiinta explica de ce plang oamenii! Oamenii de stiinta explica de ce plang oamenii!
De ce depinde succesul femeilor la barbati? De ce depinde succesul femeilor la barbati?
Mai multe titluri din: Fun
Antena3.ro Ce făcea fata asta în pat, în fiecare noapte, până la ora 3 dimineaţa. Iubitul nu a mai suportat şi a părăsit-o!
Libertatea.ro Chef Cătălin Scărlătescu, la un pas de moarte
A1.ro Informația care a explodat: "Papa Francisc vrea să anuleze Biblia"
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?