Bestiile din adâncuri. Ce pești a prins în plasă un pescar din Rusia

Autor: OANA PAVELESCU
02 Ian 2018

Roman Fedorstov este un marinar care lucrează pe un pescador și care publică pe contul său de Instagram fotografii cu peștii bizari pe care îi prinde în plasă.

Bărbatul a postat recent noi fotografii cu creaturi din adâncurile oceanului, vietăți care par mai degrabă despinse dintr-un coșmar decât animale reale.

Pescadorul pe care lucrează Fedorstov se află de cele mai multe ori în Oceanul Arctic dar uneori pescuiește și pe lângă coastele Africii.

Marinarul nu cunoaște numele peștilor bizari pe care îi prinde dar îi fotografiază iar imaginile fascinante i-au adus o grămadă de fani atât pe contul Instagram cât și cel de Twitter.

Click AICI pentru galeria foto

Ultima oră
Alte titluri din: Fun
Un clasament al celor mai bantuite case din lume! Un clasament al celor mai bantuite case din lume!
Cele mai bizare scuze inventate de americani pentru a chiuli de la munca! Cele mai bizare scuze inventate de americani pentru a chiuli de la munca!
Mai multe titluri din: Fun
Antena3.ro Viorica Dăncilă, bătută în plină stradă. Viitorul premier al României, agresat pentru că a rupt afișe electorale
Libertatea.ro Sandra Romain era regina filmelor porno. Ce s-a ales acum de ea
A1.ro Avertisment important al preoților: Ce e INTERZIS să faci duminica! Nu, nu e vorba neaparat de „împreunare”, așa cum numesc creștinii - sexul
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?