Final de saptamana cu iubire, poezie si comedie, la Nottara!

07 Mar 2018

Vineri, 8 Martie, de ziua lor, femeile au intalnire cu Caragiale - "D-ale carnavalului", in regia lui Claudiu Goga. Un bilet amoros ratacit, amenintari cu sinuciderea, gesturi extreme, pasiuni la fel de extreme o sticluta cu “vitrion englezesc”. Un carnaval al umorilor si al caracterelor, care ramane la fel de colorat si de zgomotos chiar si in zilele noastre.

De la ora 19.30, Emil Boroghina va asteapta la spectacolul de poezie romaneasca clasica si contemporana "Treptele Unirii". Recitalul contine fragmente din poezii de Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Alexandru Macedonski, Vlahuta, Cosbuc, Goga, Marin Sorescu si Adrian Paunescu.

Sambata e despre iubire! La ora 19.00 incepe “Functionarul destinului”, o comedie dulce-amaruie despre casniciile aflate in criza. Din distributie fac parte Dani Popescu, Vali Pena si Dan Bordeianu. De la ora 19.30 incepe “Provocari inocente”, in regia lui Lujpcho Gyorgievki.

Un spectacol-fabula, despre iubire, inocenta si lucruri omenesti foarte complicate.

Duminica, 10 martie, incepem cu o invitatia la tango! “Tango, monsieur?” in regia Anca Maria Colteanu. Doua so tii, o logodnica si o iubita cu perspective la casatorie descopera ca cel pe care il credeau fidel le era, de fapt, fidel tuturor patru in acelasi timp!

Cum e “Iubirea la oameni” aflam tot duminica, de la ora 19.30. O poveste despre acel fir care leaga oamenii intre ei si pe care numai moartea il poate dezlega.

 

Ultima oră
Alte titluri din: Teatru
Răsplătit pentru că a slujit cultura Răsplătit pentru că a slujit cultura
Gheorghe Visu se retrage din activitatea artistică: „Vania...poate ultimul spectacol” Gheorghe Visu se retrage din activitatea artistică: „Vania...poate ultimul spectacol”
Mai multe titluri din: Teatru
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?