Actriţa Cristina Stamate, înmormântată la Cimitirul Bellu

29 Noi 2017

Actriţa Cristina Stamate a fost înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală, fiind condusă pe ultimul drum de artişti, colegi de la Teatrul 'Constantin Tănase', prieteni şi admiratori. 

Câteva sute de oameni au aşteptat cu flori şi lumânări cortegiul funerar la Cimitirul Bellu. 

''A ţinut ani de zile casa închisă la 'Constantin Tănase'. A servit teatrul şi publicul la cel mai înalt nivel. A trăit destul de mult singură în ultimii ani şi cred că toţi suntem vinovaţi. O regretăm. Aşa cum Stela a lăsat un gol uriaş... Nu e un blestem, e un destin. Toţi suntem condamnaţi la un parcurs în viaţă'', a spus Alexandru Arşinel la plecarea cortegiului funerar de la Teatrul 'Constantin Tănase'. 

Cristina Stamate a murit luni la vârsta de 71 de ani. 

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus marţi la Teatrul "Constantin Tănase" şi zeci de bucureşteni au venit să îi aducă un ultim omagiu. 

Printre cei care au trecut să îşi ia rămas bun s-au numărat actorii Mitică Popescu, Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Paula Rădulescu, soprana Ana Maria Donose. 

Coroane de flori au fost trimise de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, Ministerul Culturii, Teatrul "Constantin Tănase", colegii de la Liceul "Sf. Sava". AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: Teatru
Comedia nu se lasă aşteptată! Comedia nu se lasă aşteptată!
Veste tristă pentru fani! Ce decizie a luat actorul Florin Piersic Veste tristă pentru fani! Ce decizie a luat actorul Florin Piersic
Mai multe titluri din: Teatru
Antena3.ro Delia, vacanță de lux în Maldive! Cât dă vedeta pentru o noapte de cazare
Libertatea.ro Mihaela Borcea a negat cu vehemență că ar fi furat bărbatul altei femei. Avem IMAGINILE
A1.ro Un nou caz de agresiune sexuală! O elevă a reclamat la poliţie că a fost violată în scara unui bloc. Un alt pedofil în libertate?
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?