Actriţa Cristina Stamate, înmormântată la Cimitirul Bellu

29 Noi 2017

Actriţa Cristina Stamate a fost înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală, fiind condusă pe ultimul drum de artişti, colegi de la Teatrul 'Constantin Tănase', prieteni şi admiratori. 

Câteva sute de oameni au aşteptat cu flori şi lumânări cortegiul funerar la Cimitirul Bellu. 

''A ţinut ani de zile casa închisă la 'Constantin Tănase'. A servit teatrul şi publicul la cel mai înalt nivel. A trăit destul de mult singură în ultimii ani şi cred că toţi suntem vinovaţi. O regretăm. Aşa cum Stela a lăsat un gol uriaş... Nu e un blestem, e un destin. Toţi suntem condamnaţi la un parcurs în viaţă'', a spus Alexandru Arşinel la plecarea cortegiului funerar de la Teatrul 'Constantin Tănase'. 

Cristina Stamate a murit luni la vârsta de 71 de ani. 

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus marţi la Teatrul "Constantin Tănase" şi zeci de bucureşteni au venit să îi aducă un ultim omagiu. 

Printre cei care au trecut să îşi ia rămas bun s-au numărat actorii Mitică Popescu, Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Paula Rădulescu, soprana Ana Maria Donose. 

Coroane de flori au fost trimise de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, Ministerul Culturii, Teatrul "Constantin Tănase", colegii de la Liceul "Sf. Sava". AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: Teatru
Final de saptamana cu iubire, poezie si comedie, la Nottara! Final de saptamana cu iubire, poezie si comedie, la Nottara!
Răsplătit pentru că a slujit cultura Răsplătit pentru că a slujit cultura
Mai multe titluri din: Teatru
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău. Diagnosticul pus de medici
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?