x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica "Silent concert" cu trupa Eyedrops în Expirat Halele Carol

"Silent concert" cu trupa Eyedrops în Expirat Halele Carol

16 Aug 2017   •   10:20
"Silent concert" cu trupa Eyedrops în Expirat Halele Carol

Trupa Eyedrops va susţine, în premieră în România, un "silent concert", intitulat "Muzică făcută pe-ascuns", informează un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Show-ul, care se va auzi doar prin căşti wireless, numărul acesta fiind limitat la 300, va avea loc joi, de la ora 21,00, la Expirat Halele Carol.

"'Muzică făcută pe ascuns' este primul dintr-o serie de concerte menite să ne aducă mai aproape. Mai aproape de voi şi de noi înşine. Ce înseamnă asta? Va fi un 'silent concert' - ca o şoaptă. Va fi secretul nostru. Începem în intimitatea unui spaţiu familiar. Începem acasă. Apoi, încet, încet ne vom duce tot mai departe, încercând să respectăm linişti tot mai adânci în drumul nostru, să deschidem spaţii tot mai străine obişnuinţei noastre", au declarat membrii trupei despre proiect, citaţi în comunicat.

Biletele pot fi achiziţionate la preţurile de 25 de lei în avans sau 30 lei la intrare, în seara evenimentului. Tichetele sunt disponibile în pre-sale pe iaBilet.ro.

Trupa Eyedrops şi-a început activitatea în 2012, prezentându-se în faţa publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 trupa şi-a consolidat poziţie pe piaţa românească de muzică, lansând piese în limba română precum "Spre Soare", "Prezent", sau "Bicicleta". Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială şi spirituală, cu un puternic accent pe tema renunţării la frică, în toate formele ei.

×
Subiecte în articol: trupa Eyedrops silent concert