Oradea: Spectacole folclorice cu artiști din toată țara la Cetatea Oradea

10 Aug 2017

Primăria Oradea demarează duminică, în cetate, seria spectacolelor folclorice dedicate regiunilor ţării, cu cel reprezentând zona Arad-Timiş.
'Oraşul nostru a fost reîmprospătat în decursul ultimelor decenii de un număr important de locuitori din alte zone ale ţării. Rolul acestor spectacole, pe lângă cel de a crea o diversitate la nivelul spectacolelor folclorice locale, este de a oferi un moment special acelor orădeni care îşi au rădăcinile în aceste zone tradiţionale' a declarat Mihai Jurcă, directorul Asociaţiei pentru promovarea turismului în Oradea şi regiune (APTOR).

Spectacolul va fi susţinut de ansamblul folcloric Zărandul Arad, care va acompania cunoscuţi interpreţi din zona Banatului: Tiberiu Ceia, Felicia Stoian, Tiberiu Crişan, Petrică şi Ramona Viţa şi va începe la ora 19.00. Intrarea pentru public este liberă.

Conform lui Jurcă, următoarele spectacole din această categorie sunt cele dedicate zonelor Bucovina şi Sibiu şi se vor desfăşura în lunile septembrie şi respectiv octombrie. AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: Muzica
Julie Mayaya cântă suspendată deasupra scenei: “De obicei, când simt că pierd contactul cu podeaua, încep să țip” Julie Mayaya cântă suspendată deasupra scenei: “De obicei, când simt că pierd contactul cu podeaua, încep să țip”
Naarghita, Smiley, Dalida, Whoopi Goldberg, Adam Levine și Monserrat Caballé  vin la “Te cunosc de undeva!” Naarghita, Smiley, Dalida, Whoopi Goldberg, Adam Levine și Monserrat Caballé vin la “Te cunosc de undeva!”
Mai multe titluri din: Muzica
Antena3.ro Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil descoperit în trecutul celebrului doctor
Libertatea.ro Si-a luat gândul de la maritis, dar a făcut un ANUNȚ BOMBĂ! UN COPIL
A1.ro Parlamentarii vor să reintroducă uniforma obligatorie în școli: ”Elevii trebuie să fie, cu toții, la fel!” Proiectul de lege va intra în dezbatere
IncomeMagazine.ro Horoscopul zilei de marti, 24 octombrie 2017