Oradea: Spectacole folclorice cu artiști din toată țara la Cetatea Oradea

10 Aug 2017

Primăria Oradea demarează duminică, în cetate, seria spectacolelor folclorice dedicate regiunilor ţării, cu cel reprezentând zona Arad-Timiş.
'Oraşul nostru a fost reîmprospătat în decursul ultimelor decenii de un număr important de locuitori din alte zone ale ţării. Rolul acestor spectacole, pe lângă cel de a crea o diversitate la nivelul spectacolelor folclorice locale, este de a oferi un moment special acelor orădeni care îşi au rădăcinile în aceste zone tradiţionale' a declarat Mihai Jurcă, directorul Asociaţiei pentru promovarea turismului în Oradea şi regiune (APTOR).

Spectacolul va fi susţinut de ansamblul folcloric Zărandul Arad, care va acompania cunoscuţi interpreţi din zona Banatului: Tiberiu Ceia, Felicia Stoian, Tiberiu Crişan, Petrică şi Ramona Viţa şi va începe la ora 19.00. Intrarea pentru public este liberă.

Conform lui Jurcă, următoarele spectacole din această categorie sunt cele dedicate zonelor Bucovina şi Sibiu şi se vor desfăşura în lunile septembrie şi respectiv octombrie. AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: Muzica
Snoop Dogg susține un concert la București pe 29 august Snoop Dogg susține un concert la București pe 29 august
”Veteranul” Dragoș Udilă și Francesca Ilie și-au pierdut scaunele la ”The Four – Cei 4” ”Veteranul” Dragoș Udilă și Francesca Ilie și-au pierdut scaunele la ”The Four – Cei 4”
Mai multe titluri din: Muzica
Antena3.ro LOTO. Ce au văzut telespectatorii în timpul tragerii la LOTO 6/49. Show erotic în direct și în reluare VIDEO
Libertatea.ro A fost unul dintre cei mai puternici oameni din Romania, acum merge cu o pungă goală și admiră vitrinele
A1.ro Răspunsul la una dintre cele mai controversate întrebări din istorie: Aici a murit Hitler!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?