x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Narcisa Stănescu revine în Bootcamp, la ”X Factor”, încărcată cu daruri pentru jurați

Narcisa Stănescu revine în Bootcamp, la ”X Factor”, încărcată cu daruri pentru jurați

24 Noi 2017   •   20:08
Narcisa Stănescu revine în Bootcamp, la ”X Factor”, încărcată cu daruri pentru jurați
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

După ce prezența sa a uluit o țară întreagă, Narcisa Stănescu, revine la X Factor”, de această dată în Bootcamp, încercând să își câștige locul și în etapa următoare.

Narcisa Stănescu o tânără de 17 ani de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă și îmbrăcată în  costum tradițional, cusut cu fir auriu i-a uimit pe jurați la audiții nu doar cu ochii verzi, ci și cu povestea ei fascinantă de viață.

Promisă încă de la vârsta de 6 ani, tânăra a crescut împreună cu cel care în urmă cu 8 luni i-a devenit soț, astfel că, până a venit ziua nunții, cei doi adolescenți au ajuns să se îndrăgostească.

În etapa audițiilor, Narcisa a cântat relaxată în fața juraților, dar nu a reușit să îi convingă chiar pe toți, așa că a pus și un pariu, după ce Carla’s Dreams i-a dat un vot negativ. Cei doi au pariat atunci ca dacă Narcisa va avea mai multă ”dulceață în voce” și va ajunge în Bootcamp, juratul a promis că îi va pune la dispoziție studioul profesionist pentru ca aceasta să înregistreze o piesă. Dacă nu, Narcisa îi va face cadou o broboadă tradițională.

Ajunsă în Bootcamp, Narcisa și-a dorit să le facă juraților câteva cadouri cu semnificație, înainte chiar să afle dacă a pierdut sau nu pariul. Astfel, cei patru au primit fiecare câte un costum tradițional vechi de mai bine de 70 de ani, toate moștenire de familie. 

Cum se va descurca Narcisa în Bootcamp și dacă va reuși să obțină un loc pe scaun, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.15, într-o nouă ediție ”X Factor”.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri, pe 8 decembrie, de la ora 21.15. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

 

Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei 8 finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

×
Subiecte în articol: X Factor