Lily Allen anunţă cel de-al patrulea album şi lansează două single-uri

09 Mar 2018

Cântăreaţa britanică Lily Allen a anunţat vineri lansarea celui de-al patrulea său album, intitulat 'No Shame', care va apărea în iunie şi a lansat două extrase 'Three' şi 'Higher', relatează EFE.

Este vorba de prima producţie discografică a artistei în vârstă de 32 de ani din 2014, când şi-a lansat cel de-al treilea album 'Sheezus', după o pauză de patru ani, timp în care a devenit mama a două fetiţe şi a lucrat în industria modei.

Lilly Allen a oferit un extras din noul său album 'No Shame' în decembrie, când a lansat piesa 'Trigger Bang', în colaborare cu rapperul britanic Giggs.

"Nu pot să fiu mai fericită la răspunsul atât de pozitiv pe care mi-l arătaţi", le-a scris fanilor artista pe contul său de Instagram, după ce a postat cele două extrase 'Three', o baladă, şi 'Higher', o piesă cu accente de hip-hop.

Lilly Allen, fiica actorului de comedie Heith Allen, a devenit cunoscută cu piesa 'Smile' graţie imboldului oferit de internet şi de reţeaua de socializare Myspace, după care şi-a lansat primul album, 'Alright Still', în 2006, urmat de 'It's not me, it's you' (2009), care a ajuns pe primul loc în Marea Britanie.

Cel de-al treilea album 'Sheezus', include piese precum 'Air Balloon' sau 'Our Time', şi o versiune a cântecului 'Somewhere Only We Know' al trupei britanice Keane, care a urcat primul loc în topurile britanice.

Cântăreaţa a fost nominalizată la mai multe premii, printre care Grammy, BRIT sau Video Music Awards acordate de postul de muzică MTV.AGERPRES

Ultima oră
Alte titluri din: Muzica
BRomania, Laura Giurcanu și Nadd Hu vor petrecere alături de fanii lor o noapte VIP în cel mai nou club din Sinaia BRomania, Laura Giurcanu și Nadd Hu vor petrecere alături de fanii lor o noapte VIP în cel mai nou club din Sinaia
Elton John intenţionează să se retragă, dar speră că muzica lui rămâne nemuritoare Elton John intenţionează să se retragă, dar speră că muzica lui rămâne nemuritoare
Mai multe titluri din: Muzica
Antena3.ro Ce avere a lăsat în urmă jurnalistul Andrei Gheorghe
Libertatea.ro Clipe grele pentru Anamaria Prodan. Medicii au confirmat
A1.ro Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt...”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!
IncomeMagazine.ro Cate rachete balistice are armata Rusiei?