x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash Out

Flash Out

de Raluca Grintescu    |    11 Apr 2008   •   00:00

Maroon 5 şi Counting Crows vor pleca în turneu împreună în această vară.

TURNEU. Maroon 5 (foto) şi Counting Crows vor pleca în turneu împreună în această vară. Prima oprire va avea loc în Virginia Beach (SUA), la 25 iulie. Maroon 5 vor avea cîteva apariţii importante în SUA înainte de îmbarcarea în acest turneu care se va încheia în luna octombrie printr-un spectacol final în Palm Beach, Florida. Pe perioada turneului cele două trupe vor colabora cu Reverb, o organizaţie non-profit care luptă pentru mediul înconjurător.

 

NOU SINGLE. Deşi abia şi-a lansat cel mai recent videoclip – “4 Minutes to Save the World”, colaborare cu Timbaland şi Justin Timberlake, Madonna ne pregăteşte o nouă surpriză: un nou single. Piesa este o cola­borare cu producătorul/rapperul Pharrell Williams, iar Madonna filmează deja un videoclip pentru single. Se pare că filmările “Give It to Me” au început în Londra.

HERE I AM. Usher îşi va lansa albumul “Here I Stand” pe data de 27 mai, via LaFace/Zomba. Iniţial ieşirea pe piaţă a discului fusese anunţată pentru luna iunie, dar casa de discuri producătoare a decis ca evenimentul să aibă loc mai repede întrucît “există cerinţe foarte mari la nivel global”. Noul material vine după discul “Confessions”, care a înregistrat vînzări de 9,5 milioane de exemplare în Statele Unite. “Love In This Club”, primul single de promovare a LP-ului, înregistrat în colaborare cu Young Jeezy, se află pe locul doi în Topul Billboard Hot 100 şi Topul Hot R&B/Hip-Hop.

×
Subiecte în articol: muzica