x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Familia DJ-ului Avicii sugerează că acesta s-a sinucis

Familia DJ-ului Avicii sugerează că acesta s-a sinucis

27 Apr 2018   •   10:49
Familia DJ-ului Avicii sugerează că acesta s-a sinucis

Familia DJ-ului suedez Avicii, care a fost găsit decedat săptămâna trecută, a lansat un comunicat prin care spune că acesta „nu mai avea putere să meargă mai departe” și că ”își dorea să-și găsească pacea”.

„Iubitul nostru Tim era un căutător, un suflet de artist, care căuta răspuns la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care i-a provocat foarte mult stres. Când a încetat să mai meargă în turnee, voia să găsească un echilibru în viață, să fie fericit, să facă ce îi place mai mult: muzică. A căutat mereu răspunsuri despre fericire, scopul nostru și viață. Nu mai avea putere să meargă mai departe. Voia să-și găsească pacea. Tim nu era făcut pentru mașinăria în care ajunsese. Era un om sensibil care își iubea fanii, dar nu și atenția publică.

Tim, vei și iubit și îți vom simți mereu lipsa.

Persoana ta și muzica ta vor menține memoria ta vie”, este comunicatul familiei.

Avicii s-a retras din lumina reflectoarelor în 2016, după ani intense de turnee îmbibate în alcool, însă a continuat munca în studio. Acesta suferea de pancreatită acută, în principal din cauza alcoolului.

Dj-ul a fost găsit mort în Oman, pe 20 aprilie.

 

×
Subiecte în articol: avicii dj tim bergling sinucidere oman