x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica DJ Avicii a adus la Festivalul Untold peste 60.000 de fani

DJ Avicii a adus la Festivalul Untold peste 60.000 de fani

de Larisa Eremia    |    01 Aug 2015   •   21:39
DJ Avicii a adus la Festivalul Untold peste 60.000 de fani

Cluj Arena a găzduit peste 60.000 de fani – în cea mai mare parte adolescenţi - în noaptea de vineri spre sâmbătă, la DJ Avicii. Concertul a început după ora 1:30 şi a durat o oră şi jumătate. Spectacolul de lumini, artificii şi imagini video a completat atmosfera incendiară.

Suedezului Tim Bergling, alias DJ Avicii, este, la numai  26 de ani, unul dintre cei mai apreciaţi producători de muzică din lume, care s-a remarcat în anii 2012 şi 2013, când a ocupat locul trei în topul 'Top 100 DJs' al revistei DJ Magazine.

Festivalul Untold, principalul eveniment de divertisment al proiectului Cluj-Napoca 2015 - Capitală Europeană a Tineretului, se va încheia în noaptea de duminică spre luni, cu cele  mai tari nume ale scenei electro-dance, cap de afiş fiind Dj David Guetta.

Încă de la intrarea în festival, publicul a putut să descopere zonele de relaxare și posibilităţile multiple de activități în Parcul Central. Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România. Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.

 

×